Zitterd – Sjtasie
Zitterd – Sjtasie

Zitterd – Sjtasie

bVision Photography

bVision Photography

Gisteren zijn we met de leden van de fotoclub richting Sittard gereden om het station van Sittard en de sfeer daar eens op een mooie manier op de gevoelige plaat vast te leggen. De voorzijde van het station is nog betrekkelijk nieuw en heeft de stationshal dwars op het station staan het midden-perron ademt nog een authentieke sfeer uit. Parkeren kan aan de achterzijde van het station in de parkeergarage (Transferium) of, als medewerker van een groot bedrijf op een van de bedrijventerreinen in de buurt. In de stationshal is een snackbar, de Appie en een shoarma zaak. Het was gelukkig droog en heel zonnig wat de sfeer ten goede komt. En wat ik nog nooit ervaren had was dat foto’s maken werelden opent. Zo had ik een leuk gesprek met twee dames die lekker lui in de zon op de trein zaten te wachten en zich denk ik een beetje verveelden. Konden we netjes uitleggen aan de perronwacht wat we aan het doen waren en zo meer. En met die gesprekken gingen eigenlijk deuren open, vond men het wel leuk. Oftewel dat moet ik vaker doen, gewoon vragen. Een kleine impressie hieronder vind u hieronder. Frank zei al dat we toch ieder een andere visie hadden op wat mooi was. Dit is mijn visie op mooi zijn in vier foto’s. Een uitdaging die ik doorgeef aan Frank voor a.s. woensdag, een makkie. Maar weest gerust, het mooiste moet nog komen.

bVision Photography

bVision Photography

22 Comments

  1. frank-103

    Smaken verschillen, en stations ook. Wil je een station herkenbaar op de foto zetten dan zal je een foto moeten maken van iets karakteristieks, dat is vaak niet het perron, lift of een trein, maar het stationsgebouw. Alleen foto 1 voldoet dan.
    Zelf maak ik vaak een foto van een trein met een bord met de stationsnaam (zie mijn blog).

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.