Where are they…
Where are they…

Where are they…

bVision Photography

Gisteren ben ik op paddenstoelen-jacht geweest. Tenminste, dat dacht ik. Alleen de score was zo goed als nihil. Ze waren in ieder geval niet waar ik dacht dat ik ze zou kunnen vinden. Het hele bos heb ik bij kasteel Amstenrade uitgeplozen. Wel lagen er veel kastanjes, ook tamme en beukennootjes, maar geen kabouterhuisjes.

bVision Photography

Dat wil niet zeggen dat ik me daardoor verveeld heb, er zijn genoeg andere dingen in de natuur die gezien mogen worden. Het bos daar is geen natuurlijk bos, maar aangelegd als kasteelpark. Er staat een grote diversiteit aan bomen. Waarvan sommige zelfs al honderden jaren oud. De natuur mag er gedeeltelijk ook zijn gang gaan, wat dan resulteert in mooie zwammen. En als je zwammen dan ook ziet als paddenstoelen, dan was mijn tocht niet tevergeefs.

bVision Photography

Uiteraard kunnen deze foto’s worden vergroot door erop te klikken

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.