Vrienden voor heel even

Vrienden voor heel even

bVision Photography

Wat vind je van deze vrienden. Samen in de wei en elkaar af aan het likken, echte vriendschap. En een hele grote wei om in rond te lopen. Een stal hebben deze beesten niet nodig om de winter door te brengen. Was het maar overal zo. Ik ben de foto’s aan het bekijken en zeg tegen mijn vrouw, kijk een dat is pas mooi. Ja zegt ze, die liggen volgende week op je bord. Gelukkig aten we vis als avondmaal, de zin in vlees was even over. Als ik nog even doorga ben ik strakst een veggie…
Foto’s zijn gemaakt in Amstenrade in de weide bij het kasteel.(klik foto = big foto)

bVision Photography

19 Comments

  1. Hm onderweg naar mijn ouders kom ik langs vlees-koeien. Ik vind ze er smakelijk uit zien moet ik zeggen. 😉
    Ben wel blij te zien dat de koeien weer wat meer in de wei staan tegenwoordig en minder op stal. Vind ik wel zo gezellig.

  2. Ja, ‘ik hoef geen vlees meer’, denk ik ook vaak, als ik die vriendelijke goeiigerds door de wei zie kuieren, maarja, mijn man houdt niet van vegetariers 😉
    Mooi warm avondlicht / herfstkleuren in je foto’s!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: