Het einde van de herfst

Het einde van de herfst

Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb al sinds ik onderstaande foto heb gemaakt het idee dat de herfst voorbij is en dat het wel mag gaan sneeuwen en vriezen dat het kraakt. Ik heb tenslotte die winterbanden niet voor niets onder de auto laten leggen. Vreemd is dat, zo had ik gisteren ook het idee dat het met het weekend niets zou worden met het weer. Aan de andere kant ben ik wel actief bezig en heb ik in December geboekt voor een Workshop Portrait Photogaphy in Germany, wel in het Duits gegeven uiteraard. Gelukkig ken ik de fotograaf en de eigenaar van de fotostudio reeds van een Photowalk in Heinsberg, dus dat komt wel goed. Toch even nog over onderstaande foto, die had eigenlijk als titel “afscheid van de herfst” moeten meekrijgen, maar wie weet heb ik wel helemaal ongelijk en krijgen we nog een aantal prachtige dagen.

bVision Photography

25 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Er zijn al heel wat blederen van de bomen gewaaid, dus ik ga met je mee dat de herfst wel voorbij is.
  Dat is een mooie workshop die bij je past, veel plezier. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 2. Wacht nog maar even hoor Sjoerd met dat winter weer, van mij mag het nog even zo blijven als het nu is. We kunnen tenslotte nog lang genoeg van de winter genieten!

  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 3. Het einde van de herfst, maar eerst nog even de gevallen bladeren opruimen in de tuin, als je die hebt. Onze kleinzoon heeft in ieder geval gistermiddag zijn best gedaan, als je naar de foto’s kijkt die zijn vader ons gestuurd heeft via zijn iPhone.
  Voor mij mag dit weer nog even voortduren. De langdurige sneeuw en vooral de daar bij behorende prut vind ik maar niets. We mailen je nog over Limburg.
  Groetjes
  Mara

 4. Over je foto kan ik maar een ding zeggen: SUPER! De kadering met de boom is mooi, de lichtval is goed, de warmte is prima… TOP! En die herfst, ach, hij komt en gaat, toch wil ik nog geen sneeuw, dat is funest voor mijn handicap.

 5. Je weet het hoe ik over de sneeuw kou en andere rotzooi denk van het komende jaargetijde. Voor mij daarom: dit weer tot Kerstmis en dan graag weer beter. Als fotograaf kan ik nog wel enige inspiratie vinden in herfst, maar de winter is voor mij saai, saai en saai en ik kan er maar niet door geïnspireerd raken.
   

 6. Hé nee Sjoerd, nog geen sneeuw en vriezen dat het kraakt.
  Dat mag voor mij wel weg blijven.
  Ga het weekend nog maar een paar mooie herfstfoto’s maken.
  Oefen nog maar een beetje alvast voor de workshop.
  Dat is veel beter.
  Mooie vrijdag en op naar een fijn weekend.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: