Roestieke bouwgevalletjes Geistingen (Be)
Roestieke bouwgevalletjes Geistingen (Be)

Roestieke bouwgevalletjes Geistingen (Be)

bVision Photography

Het lijkt me vreselijk, thuis komen of thuis zijn en je huis gaat in vlammen op. Eigenlijk geen goede gedachte op deze rustige zondag. Maar wel passend bij de dode man die hier gisteren in Nuth na een brand in een fabriekshal is gevonden. De foto’s bij dit blog zijn vorige week genomen in het Belgische plaatsje Geistingen, net over de grens hier bij Maaseik. Niet aan denken verder maar gewoon doorgaan met genieten wat de natuur ons nu nog allemaal geeft. Ik was dus van de week wat voorbarig met het voorspellen van sneeuw.

bVision Photography

18 Comments

 1. Nathalie

  OMG Je bent gewoon in Geistingen geweest! Ik woon in het dorpje ernaast, Kessenich (ook een deelgemeente van Kinrooi waartoe Geistingen ook behoort).
  De bouwval staat er ondertussen al bijna 2 jaar zo bij eigenlijk. Het verhaal erachter is een beetje sneu. Er woonde een oud vrouwtje met haar twee zonen. Ongeveer 10 jaar geleden stierf het vrouwtje en haar zonen trouwden en gingen hun eigen weg. Het huis was echter nog steeds van hen twee en er werd beslist dat ze het gingen ombouwen tot een fitness centrum. Na een paar maanden liepen de discussies tussen de twee broers echter de spuitgaten uit. Buiten één tweedehands fitness bank heeft er nooit iets binnen gestaan. Maar beiden waren te koppig om nog één vinger aan het huis (dat toch wel dringend renovatie nodig had) uit te steken. Echt jammer maar voor de brand stond het -toen al vrij bouwvallige- huis al meer dan 5 jaar leeg. Er is niemand gewond geraakt.
  Ps: Moesten jullie nog eens over de grens gaan bij Maaseik… Ga dan in Ophoven naar frituur Nicole. De beste ever 😉

 2. Dit is voor ons de grootste nachtmerrie, dat je eigen huis met alles wat er in is uitbrandt. Verschrikkelijk, want er zijn zoveel zaken waar je goede herinneringen aan hebt. En dan hebben we het niet over sieraden en waardepapieren. De kleine dingen, foto’s en wat nog meer, die niet te vervangen zijn. Laten we er maar niet aan denken.

 3. idd niet teveel bij nadenken, maar soms krijg je het niet uit beeld.
  flat naast mij is helemaal uitgebrand wat er toen allemaal gebeurde duurt jaren voor je het kwijt bent.
  fijne zondag.
  😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.