Een roestieke bouwgevalletjes – Watertoren Utrecht
Een roestieke bouwgevalletjes – Watertoren Utrecht

Een roestieke bouwgevalletjes – Watertoren Utrecht

Dit is er ene uit de oude doos die ik op de een of andere manier heb gemist. Deze staat bij het spoorwegmuseum, een heel mooi museum, maar veel te klein om de historie van het Nederlandse spoor goed weer te geven. Ik was nog aan het twijfelen, of het nu een roestige zondag zou worden of een roestiek bouwgevalletje. Beiden was mogelijk. Hou het roestig vandaag, er staat weer een hele week aan te komen, zelfs de woensdag moet ik werken…

bVision Photography

17 Comments

 1. Hoi Sjoerd, een bekend herkenningspunt voor mij vanuit de pendeltrein die op openingsdagen één keer per uur tussen Utrecht CS en Het Spoorwegmuseum (Utrecht Maliebaan) rijdt. Wanneer ik dit roestige geval aan mijn linker hand zie, weet ik dat ik er bijna ben. Vanaf het Brabantse land ga ik je groeten, ook namens Mara.
  Saludos
  Albert

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Die ken ik, roest rust.
  Een oude watertank, denk ik, in WO II lagen dit soort bouwerken voor de kust van Engeland voor de kust verdediging, heb even gezocht maar niwt gevonden. oma

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.