De familie Mees in de kou
De familie Mees in de kou

De familie Mees in de kou

Gisteren was een beetje een ik weet niet wat te doen vandaag dag. Ook die zitten er wel eens in een jaar. Een mooie gelegenheid om een te kijken of ik een alternatief kon vinden voor het in stand houden van de familie Mees. Voorheen dineerde die met zijn hele familie en vrienden onder de overkapping van het terras. Helaas voor de familie Mees, dat gaat niet meer, daar zit nu dubbel glas voor. Om ze toch beschut te laten genieten van een diner moest ik dus op zoek naar een alternatief. En, tadaa, ik heb het gevonden. na een uurtje klussen hangt het netjes voor het dubbele glas, zodat we er zelf ook van kunnen genieten als ze massaal in de aanval gaan. Ik zal de telelens alvast klaar leggen voor deze winter.

bVision Photography

20 Comments

 1. hoi, ik heb zo’n groene ring, helemaal volgepropt met mezenballen. De kippen kijken wel eens scheel naar boven, ze zien het als een overbodige installatie, want een vogel met pit kan toch zeker wel een vet maaltje torretjes losgraven? De roodborst kan niks met die hangende voedselvoorziening, dus hij inspecteert de kippenkuiltjes.
  de mussen jatten gewoon al het kippevoer weg.
  En vanmorgen zat er plotseling een valk achterin de tuin, geen zaadeter volgens mij, waar zou die nou weer op loeren?

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Dat heb je netjes geaan, de meesen familie zal je dankbaar zijn.
  Hier voeren we ook het hel jaar, altijd druk en soms ruzie.
  De winter is het echt nodig, dan komen er nog meer. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  Een speciaal nummer voor beide.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 3. Voordat ik vertrok zondag heb ik achter bij ons thuis nog twee ballen opgehangen voor de vogels. Jouw creatie ziet er smaakvol uit, ze worden door jou echt verwend.
  Dat heb ik vandaag eind van de middag ook gedaan door een Brand Up te nemen in Grand Café Amicitia op de Markt in Hoensbroek. Albert rijdt, die nam een koffie.
  Groetjes
  Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.