Fiat 508 CS Mille Miglia 1938
Fiat 508 CS Mille Miglia 1938

Fiat 508 CS Mille Miglia 1938

bVision Photography

Een zelfs voor mij onbekende auto kwam ik tegen op het wereldse web. Deze Fiat 508 CS Mille Miglia uit 1938. Ontworpen door Carrozzeria Ghia op basis van de standaard Fiat Balilla. De motor was een tot 48 pk opgevoerde versie van de standaard 36 pk die het wagentje had. Voor de rest is er eigenlijk verrassend weinig bekend over deze toch schitterende auto. Ongezien mijn virtuele garage in. En meteen op een voetstuk uiteraard.

bVision Photography

All credits go to Brian Shorey http://www.shorey.net/Auto/Italian/Fiat/508/

15 Comments

  1. Het lijkt wel de achterkant van een oude kever…. waarin ik zelf ook ooit heb mogen rondrijden.. heel apart model, deze auto…had hem ook nog nooit eerder gezien… nog een fijne zaterdag… ciao….Agn├Ęs

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.