Fiat

bVision Photography

Ik geef normaliter geen oordeel over de kwaliteit van een auto. Hooguit over de vormgeving en de de prestaties. Sommige auto’s zijn heel mooi, racen over de wegen, maar roesten al in de showroom. Dat zal deze volgens de voertuigspecificaties witte Fiat 500 uit 2009 niet doen. Die blijft volgens mij uiteindelijk aan de plastic folie die als lak gebruikt is hangen. Het is puur een reclame object. Ik kwam deze tegen op een namiddag, toen het al donker werd, in Maastricht op de Wijckerbrugstraat. Ik kon het uiteraard niet laten om daar toch even een aantal foto’s van te maken. En geeft toe, het past een beetje in deze versiertijd…

bVision Photography

16 Comments

 1. Ik val niet op kleine autootjes maar deze vind ik er dan wel weer schattig uitzien. In het crèmekleurig (niet in bovenstaande versie). Maar het is een Fiat…

 2. Hij is wel heel erg leuk en vrolijk.. En niet zo beroerd gedaan dat je de dikke klodders verf nog ziet zitten (zo lijkt het op de foto tenminste.) Iets wat me wel opvalt bij beschilderde auto’s, alsof ze de juiste verf er niet voor konden krijgen en maar “iets uit de schuur” genomen hebben ;-}

 3. Ha Sjoerd,

  Voor mij te klein, daar pas ik niet in, maar wel leuk gepimpt.
  Vlot stads autotje. oma

  ot, This Town Ain’t Big Enough For Both Of Us is wel een aardig nummer van de The Sparks.

 4. Hardrijders zijn doodrijders wordt er wel eens gezegd.
  Leuke foto’s ze passen helemaal in je item en de kersttijd.
  Geniet van je vakantie en fijne kerstdagen.
  Saludos
  Albert

 5. Nou, daar heeft iemand erg zijn best op gedaan.

 6. ha ha vindt hem erg grappig…………….

 7. Aaah, back to the seventies 🙂 Dit doet me heel erg denken aan het dafje van mijn moeder nadat wij kinderen en onze vrienden zich erover hadden ontfermd.

 8. In de hippietijd zou hij het waarschijnlijk wel aardig gedaan hebben met dat drukke design.

 9. Leuk! Ik hou daar wel van 🙂

 10. haha deze is echt leuk zeg je kan niet zeggen dat ie niet op valt in verkeer he
  ik wens je dan ook een een fijne kerstavond toe
  groetjes antony

 11. Ik vind het een leuk wagentje om te zien. Anders dan anders.

 12. Je denkt toch hopelijk niet dat ik bij je instap. Brrrrr…

  Love As always
  Di Mario

 13. je valt wel op met dit design, of het ooit nog verkoopbaar is is een tweede

 14. Ziet er gezellig uit, daar zou ik wel in rondrijden..!!
  Gezellige kerstavonddag.

 15. Je ziet ze steeds vaker, deze jongens rijden. Mij niet gezien, veel te traag. Daar haal je geen 130km.h mee.

 16. Ik vind dit spuuglelijk.
  Veel te druk allemaal, veel te opvallend en afleidend.

Geef een reactie