Fiat

Fiat

bVision Photography

Ik geef normaliter geen oordeel over de kwaliteit van een auto. Hooguit over de vormgeving en de de prestaties. Sommige auto’s zijn heel mooi, racen over de wegen, maar roesten al in de showroom. Dat zal deze volgens de voertuigspecificaties witte Fiat 500 uit 2009 niet doen. Die blijft volgens mij uiteindelijk aan de plastic folie die als lak gebruikt is hangen. Het is puur een reclame object. Ik kwam deze tegen op een namiddag, toen het al donker werd, in Maastricht op de Wijckerbrugstraat. Ik kon het uiteraard niet laten om daar toch even een aantal foto’s van te maken. En geeft toe, het past een beetje in deze versiertijd…

bVision Photography

16 Comments

  1. Hij is wel heel erg leuk en vrolijk.. En niet zo beroerd gedaan dat je de dikke klodders verf nog ziet zitten (zo lijkt het op de foto tenminste.) Iets wat me wel opvalt bij beschilderde auto’s, alsof ze de juiste verf er niet voor konden krijgen en maar “iets uit de schuur” genomen hebben ;-}

  2. oma

    Ha Sjoerd,

    Voor mij te klein, daar pas ik niet in, maar wel leuk gepimpt.
    Vlot stads autotje. oma

    ot, This Town Ain’t Big Enough For Both Of Us is wel een aardig nummer van de The Sparks.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: