Een nieuwe start
Een nieuwe start

Een nieuwe start

bVision Photography

Een nieuwe start staat boven mijn blog, een nieuw begin, de beste wensen, een gelukkig en vooral gezond 2012, allemaal mooie wensen, en mogen ze allemaal uitkomen, dat zou toch fijn zijn. Alleen hebben we niet alles in eigen hand, en waar mogelijk moeten we het lot een handje gaan helpen. Meer sporten, minder drinken, gezonder eten, zeg het maar. Terug kijken doen we hier niet, hooguit naar een stukje historie, de mijnen, oude auto’s, roestige en roestieke zaken. Laten we het dit jaar vooral over positieve dingen hebben. De mooie dingen van het leven in de schijnwerpers zetten. Niet zeuren maar er wat aan doen, 365 dagen lang.

May the force be with us…

19 Comments

  1. We zijn een beetje in stijl gebleven, jij met een moderne klok en wij met een ouderwets uurwerk in kasteel Hoensbroek. Ken je het nog vanuit je tijd als gids of is het later geplaatst? Voor 2012 wensen wij je in het bijzonder een goede gezondheid. Daar weten Albert en jij Sjoerd alles van dat dat toch wel het belangrijkste is.
    Groetjes
    Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.