Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan

bVision Photography

Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan. Altijd ben ik op zoek naar een opener, ik weet zeker dat we er enkele hebben, maar vinden doe ik ze nooit, het lijkt wel of iedereen die gebruikt maar nooit terug legt op de plaats waar ik die opener verwacht. Dus dit is ideaal, ligt altijd bij de TV en is nooit zoek. Want zodra de remote control pleite is, gaan anderen hem wel zoeken. Die komt dus altijd netjes bij de baas terug. Tenzij men die openers met opzet voor mij verstopt, maar nee, zo erg zal het toch nog niet zijn hier. Overigens ben ik straks even weg, lekker uit eten, zonder mijn vrouw. Maar wel met gelijk gestemde geesten. (verkrijgbaar bij: Amazon)

bVision Photography

23 Comments

 1. Afstandsbedieningen ligen mooi op het tafeltje. Een opener hebben we niet nodig. We zijn wijndrinkers. Of moet ik zeggen waren? Het plan is om voorlopig geen alcohol meer te nuttigen.

 2. De afstandsbediening ligt nu we met z’n tweeën wonen (ruim 14 jaar) altijd op dezelfde plaats, omdat ik in feite alleen tv kijkt en ik m’n lief vriendelijk en dringend verzocht heb dat ding terug te doen op de vaste plek. Toen beide zoons nog thuis woonden was het vinden van de afstandsbediening vaak een ramp. Hij lag overal en nergens.
  Een opener heb ik niet meer nodig want de flessen wijn hebben een afschroefbare dop. En zoals Frank schreef, qua kwaliteit maakt het niets uit. Ga m’n laatste slokje wijn opdrinken, want ik ga zo naar bed. Morgen wel werken, maar met een late dienst.
  Dag Sjoerd
  Groetjes
  Mara

 3. Een fatale combinatie die ik al jaren geleden heb afgezworen. Bij tv geen bier. Vandaar dat ik geen tv meer kijk…..

 4. Ha Sjoerd,

  Hier zijn we altijd de afstandsbediening kwijt, ligt altijd waar je hem niet verwacht. oma

 5. Leuk ding………….
  maar hier ook altijd kwijt.
  vandaar bier uit blik, ook lekker.

 6. Hij ziet er flitsend uit.

 7. Ik laat dat altijd doen door mijn personeel. Maar dan wel met een andere opener. Mijn AB is heilig. Zo ook de flessen wijn, maak ik ook zelf open.

 8. Een echte ICTér heeft geen iPhone…

 9. briljant!

  Maar dat is een te korte reactie, dus zal ik het maar een keer herhalen: briljant!

 10. Haha, dat is wel iets voor mij.
  Maar dan kan er beter ook maar iets voor mijn sleutels aan zitten want dat is mijn grootste struikelblok 😀

  Ook hier nog even: de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! 🙂

  Liefsss

 11. ja, leuk!
  Ik heb ze ook al gezien aan sleutelhangers en zo.
  Die van ons ligt in de la, vaste plek.
  Zelden nodig.

 12. Scharen, kurketrekkers en openers zijn hier altijd zoek. Denk altijd dat de huisgeesten ermee aan de haal zijn….een vast plekje aan de muur-zoals ik hierboven lees- lijkt me een goed idee… by the way… krijg het idee dat je site wat vol begint te raken…. het laden duurt steeds langer… maar misschien ligt het aan mijn comp….Agnès

 13. Tjongejonge. Dat doe je toch gewoon met je iPhone? 😉

 14. Als hij nou ook nog verkrijgbaar is met een kurkentrekker aan boord, dan is het helemaal mooi.

 15. Hier ligt hij altijd bij de glazen en is eigenlijk ook nooit weg. Maar dit is wel zo handig.

 16. Als je altijd nar je spullen moet zoeken is het ook niet leuk nee.. De oplossing dus

 17. manlief heeft met kerst een USB-stick annex opener gehad, als geintje…

 18. Onze opener ligt te verstoffen want ik koop mijn “Biertjuh” tegenwoordig met een afschroefbare dop. Evenals onze “huiswijn”, El Gato Negro, die tegenwoordig ook voorzien is van een schroefdop. Onderzoek heeft uitgewezen dat een schroefdop op de wijnfles geen fluit uitmaakt voor de kwaliteit. Alhoewel toen ik laatst in België was en een flesje wijn wilde kopen, was er zelfs niet één te koop met afschroefbare dop. Ofwel ik had de verkeerde winkel ofwel is dit herziene kwaliteitsbesef bij onze buren nog niet doorgedrongen.
   

 19. Mijn ouders hebben een opener aan een muurtje bevestigd in de keuken. Ideaal, die is nooit weg of kwijt. Ik vind het jammer dat ik daar geen plek voor heb in mijn keuken maar die oplossing van jou is ook een handige. 😀

 20. Haha, gemak dient de mens.
  Ja dat is een mooi ding.

 21. Gelukkig krijg ik mijn biertje overal wel mee open.

  Love As Always
  Di Mario

Geef een reactie