Roestieke bouwgevalletjes – Boerderij
Roestieke bouwgevalletjes – Boerderij

Roestieke bouwgevalletjes – Boerderij

bVision Photography

Je gelooft het of niet, maar deze twee heel verschillende foto’s zijn van dezelfde boerderij aan de Dorpstraat in Bingelrade (Bengelder voor ingewijden) genomen. Het is een afbraakpand en zelfs het bordje te koop aan de voorzijde is er al gedeeltelijk vanaf gewaaid. Terecht een heel roestiek bouwgevalletje waarvan de foto’s enigszins zijn nabewerkt om ze een wat meer authentiek uiterlijk te geven. Lang geef ik deze boerderij niet meer, weer en wind hebben er vrij spel en dat is duidelijk te merken.

bVision Photography

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.