Macey – 9 februari 2012
Macey – 9 februari 2012

25 Comments

 1. Een verlies van een geliefd huisdier laat altijd zo’n lege plek achter en dat doet pijn. Dat is ook zo maar niet over. Reacties op dit berichtje kunnen een beetje troosten, maar nemen het gevoel van verlies niet weg.

 2. Wat is het vreselijk om zo’n kameraad (jullie huisdier) te moeten verliezen. We kennen het maar al te goed van onze kater Snuit die we op 17 oktober 2011, vijf dagen na onze terugkomst uit Spanje, in hebben laten slapen. Regelmatig denken we nog aan hem. Dat zullen jullie ook hebben. Sterkte bij het verwerken van dit verlies.
  Groeten
  Mara

 3. oma

  Ha Sjoers,

  Wat sneu, maar ze heeft het goed gehad bij jullie, anders had je het niet gemeld.
  Het is de leeftijd van beestjes, ze gaan eerder heen. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 4. Een echte levensgenieter zo te zien op de foto… goeie actie van jullie om haar op te halen uit het asiel… Ze heeft het al die jaren vast erg naar haar zin gehad…jullie zullen haar missen…ik weet het zeker…13 jaar is overigens een mooie leeftijd…liefs Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.