Een roestige zondag (37)
Een roestige zondag (37)

Een roestige zondag (37)

Op deze roestige zondag even het hele beeld van de vorige zondag. Het is een buizenklem. Hierin werden ronde buizen geklemd voor verdere bewerkingen. Als je schroefdraad op verwarmingsbuizen wil draaien moeten deze wel goed vastzitten. Daarvoor waren o.a. dit soort klemmen. Eigenlijk een inkoppertje deze week, maar ik ben bezig met een toch wel heftige cursus en moet het me soms even makkelijk maken met bloggen. Geen uitgebreide research, maar het gewoon even gezellig houden. Ik wens iedereen een roestige zondag. Ga ik weer even verder met leren.

bVision Photography

De getoonde foto is uiteraard aanklikbaar voor een groter exemplaar.

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.