Vakantie en het stinkt hier…
Vakantie en het stinkt hier…

Vakantie en het stinkt hier…

bVision Photography

veertien dagen lekker thuis en niet hoeven te werken. Een mens kan zich slechtere dingen wensen. Gisteren bij thuiskomst van het boodschappen doen werden we even onaangenaam verrast. Een gaslekkage ergens bij de overburen zorgde voor enige overlast in de straat. Met man en macht werd er gegraven en gesnifferd om de lekkage op te sporen, borden verboden te roken, terwijl er auto’s langsreden vind ik dan ook weer wat overdone, maar ja, safety first… Het gat wat ze gegraven hebben werd groter en groter en later weer groter. Eerst met het handje, maar al snel kwam er een gravertje bij Men dacht dat er wel ergens een flens zou lekken. Ik wist niet dat die leidingen zeker 1.5 meter onder de grond lagen, en zeker niet dat om de haverklap ergens een flens zou zitten. Uiteindelijk is iedereen weer weg gegaan en zitten we hier nu met een gat van ca 2 meter diep en 10 meter lang. Dat zal dan vandaag wel worden dicht gegooid. Gelukkig is er verder niets gebeurd…

bVision Photography

en verder mijn plaat voor vandaag: Torn van Natalie Imbruglia

20 Comments

  1. Ja, dat zul je nu altijd zien… als je vrij bent, gebeuren er uitgerekend van dat soort dingen…hoop dat het bij het gat blijft en dat je huis gewoon nlijft staan..Heb je nog plannen om qweg te gaan? Duim even voor me, ik moet vanmiddag naar het ziekenhuis…Agn├Ęs

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.