Verhuizen

Gisteren en ook vandaag nog, nemen ze ons kantoor onderhanden om te schilderen en te voorzien van nieuwe vloerbedekking. Dat houdt in dat we vorige week al wat zaken verplaatst hadden naar ons magazijn en dat we gisteren konden kamperen in een van de conferentiekamers. Sommige van mijn collega’s verkozen het dan ook om van thuis uit te werken. Helaas had ik zoveel afspraken dat ik wel moest komen. Daarnaast vervullen we ook nog een single point of service, dus de telefoon ging mee naar onderen de Coka in en ook die moest bemand worden. Het was een rommeltje. Maar wat we bij het bureau van een van onze collega’s aantroffen toen het er tegenoverstaande bureau werd verschoven slaat alles. En denk erom, this is real… Hier hebben zich al velen aan staan vergapen, want ook de lamellen zijn voor de ramen uit.

bVision Photography

22 Comments

 1. Misschien de volgende keer een verhuisbedrijf inhuren?! 😉

 2. Wat een wonder dat jullie het er levend afgebracht hebben.

 3. En alles werkte nog naar behoren…?

 4. Ha Sjoerd,

  Je zit straks weer op een schone en rustige werkplek, weet niet of je collega dat nog gaat halen.
  Maar het komt wel bekend voor. oma

 5. Owh dan is het bij mij nog redelijk netjes

  Love As Always
  Di Mario

 6. Ohhhhh en ik maar denken dat het bij mij een zooitje is, dit is echt erg.

 7. Een ICT’er zorgt er bijna altijd voor dat er een verbinding is. *wink, big smile*
  Saludos de
  Albert

 8. ik zal maar geen foto maken van mijn bureau, maar dat is niet heel veel beter! Ik heb al een keer vast gezeten met mijn voet in de draden…..

 9. Dat je nog verbinding had… prachtig.

 10. Dit is dus precies die achterkant of de keerzijde van de moderne communicatie.

 11. Het komt allemaal wel goed, maar nu nog niet.
  Als het maar werkt allemaal!
  En als er eens iets stuk gaat, dat zie je dan wel weer.

 12. hahahahaha..nou het was hoog tijd voor een grote schoonmaak. Het komt ongetwijfeld weer goed… en wat zal het dan een opluchting zijn….Agnès

 13. Ooooh … dan valt het bij mij nog reuze mee. 🙂

 14. Daar kan je wel een uitzendburo voor bellen om een paar mannetjes te sturen om de boel uit de war te komen halen. Geweldig! Ik hou wel van een uitdaging. Of noem je dit gewoon een giga puinhoop? 😉

 15. uit elkaar halen is voor mij geen probleem.
  opnieuw in elkaar zetten is iets anders.

 16. En dat moet ook allemaal nog uit elkaar? Ik krijg het al benauwd als ik er naar kijk 😉

 17. En wat mij dan weer verbaast: geen stofje te zien. Een echte liefhebber!

 18. oh jeetje dat ziet er niet goed uit……………..
  hopelijk word het beter na de verhuizing.
  😉

 19. Ooit werd voorspeld dat wij dankzij computers nooit meer paper nodig zouden hebben en later werd voorspeld dat wij dankzij draadloze verbindingen nooit meer snoeren nodig zouden hebben. In beide gevallen werd het uiteindelijk het tegendeel.

 20. het principe van organiseren van kabels is hier helemaal niet aan de orde… geef ze een stapel bindertjes…

 21. Wow… Goeie reclame voor de promotie van kabelmanagement. 😉

 22.  
  Even voor de duidelijkheid, het is niet mijn bureau wat daar op de foto staat afgebeeld. Verder heeft het wel wat weg van kamperen, zo in een conferentiekamer gaan zitten werken. Alleen dan wel met fatsoenlijke toiletten en verwarming erbij.
   

Geef een reactie