Verhuizen

Verhuizen

Gisteren en ook vandaag nog, nemen ze ons kantoor onderhanden om te schilderen en te voorzien van nieuwe vloerbedekking. Dat houdt in dat we vorige week al wat zaken verplaatst hadden naar ons magazijn en dat we gisteren konden kamperen in een van de conferentiekamers. Sommige van mijn collega’s verkozen het dan ook om van thuis uit te werken. Helaas had ik zoveel afspraken dat ik wel moest komen. Daarnaast vervullen we ook nog een single point of service, dus de telefoon ging mee naar onderen de Coka in en ook die moest bemand worden. Het was een rommeltje. Maar wat we bij het bureau van een van onze collega’s aantroffen toen het er tegenoverstaande bureau werd verschoven slaat alles. En denk erom, this is real… Hier hebben zich al velen aan staan vergapen, want ook de lamellen zijn voor de ramen uit.

bVision Photography

22 Comments

  1. Terrebel

    Ooit werd voorspeld dat wij dankzij computers nooit meer paper nodig zouden hebben en later werd voorspeld dat wij dankzij draadloze verbindingen nooit meer snoeren nodig zouden hebben. In beide gevallen werd het uiteindelijk het tegendeel.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: