Avatar en grasvelden
Avatar en grasvelden

Avatar en grasvelden

Ik heb het even gehad met wordpress.com en (gr)avatar.com. Sinds die twee samen één zijn moet je inloggen bij wordpress.com om te kunnen reageren. En daar pas ik dus voor. Als de leasetijd van uw coockies verlopen is zullen ook de beelden van mijn hoofd verdwijnen. Ook de sites waar ik moet inloggen met mijn facebook account laat ik links liggen. Dit is mijn site en ik ben hier de baas. U reageert gewoon met het email adres en naam die u wil prijsgeven en hier geldt verder geen verplichting tot het hebben van welk social media account dan ook. Zo, dat moest er even uit.

bVision Photography

Deze week nam ik even een weg binnendoor om mijn vrouw van haar werk te gaan halen en onderweg trof ik deze gele velden aan op de weg van Brommelen naar Weustenrade, het zal toch niet zo zijn dat de een of andere malloot het gras voorziet van een bestrijdingsmiddel om daarna wat anders met de grond te gaan doen. Dan schraap je toch de bovenlaag af en gaat er daarna met de ploeg doorheen, of ben ik nu ouderwets. Ik zie zo mijn opa nog in de tuin werken. Ieder voorjaar werd die twee steek diep omgespit, en de toplaag met gras en ander groen kwam omgekeerd in de voor terecht, waarna er dus weer twee lagen grond overheen gingen.

23 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Ik hou ook niet van om mijn in log gegevens te moeten delen, net als jou het is mijn log en zo blijft het.
  Mijn opa had ook een groente en siertuin, zelfde laken een pak, ze waren toen nog niet zo gek. oma

 2. Je rechterkolom is beslist wat rustiger geworden zonder al die avatars. Die van ons was oud, al maanden een nieuwe avatar maar die kwam bij jou maar steeds niet door. Dan die gele velden, kan het koolzaad zijn? Jarenlang heeft men dit gezaaid in de Flevolandpolder. Tot slot het bevalt ons goed bij Blogger en Mara bevalt het goed in Andalusië waar het nog steeds volop lente en zonnig is. Ik vermaak me als vrijgezel prima. Heb ons katje Mischou nog als metgezel.
  Grtz
  Albert

 3. Ik vind het zelfs belachelijk dat er een e-mail adres ingevuld moet worden.
  En dat wordpress gedoe is al helemaal wat van niks, dan maar geen avatar.

  Evengoed, we loggen voort, en de eigen domeiners hebben vooralsnog geen last.

 4. Zo deed mijn vader het ook. Twee spaden diep. In de borders van mijn eigen tuin kan ikdat niet doen. Dan houd ik geen vaste plant meer over.
  Ik vraag mij wel af wat al dat gif dan gaat doen als het omgespit gaat worden.

 5. Vreemd, dat gele kleurtje. Hier zie je dat niet. Bij ons in de regio Rijnmond wordt alles vanzelf wel geel door de uitstoot van de fabrieken. Hahahah, nee hoor. Zo erg is het nu ook weer niet. Maar het zou wel vreemd zijn om dat mooie Limburgse land zo te gaan vergiftigen. Je maakt me wel erg nieuwsgierig. Ga het eens onderzoeken voor me?

 6. ria

  Tja, dat ziet er niet uit natuurlijk, al is de eerste indruk wel aardig, dat geel.
  Weer maar wat anders proberen dan. Ik hoop dat Pivot een beetje koest blijft voorlopig, ik hou niet zo van veranderingen.

 7. Ik voel me precies het zelfde. Ik heb inmiddels mijn e-mail adressen opgebruikt, en elke keer kreeg ik de dag erna te horen dat ik ze niet meer kon gebruiken.
  Nu log ik in met twitter aldaar wat ik eigenlijk een groot probleem vind. Het kan technisch gezien erg fout gaan als al die accounts gekoppeld worden.
  Ik heb er aan zitten denken al die logs links te laten liggen, maar das ook weer sneu voor die loggers…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.