Monday, Monday

Ik kan niet zeggen dat mijn weekend rustig verlopen is. Ik kom tijd te kort. Naast alle verplichte boodschappen en uitstapjes is daar ook nog een log die bijgehouden moet worden, werkzaamheden in huis die gedaan moeten worden, de studie die ook nog loopt, een beetje ontspanning, na alle binnen gekomen spannende huisjes, waarvoor dank. En btw voor Redstar en anderen, ook de voorkant telt, als je maar weet waar het precies staat. Dan plan ik in de zomer een ritje Zeeland en omstreken om alle huisjes eens persoonlijk te bezoeken. Het verhaal van Ria levert naast haar eigen grote bijdrage aan foto’s ook bijdragen op van anderen, zelfs deskundigen op dat gebied. Ofwel het was overwerken dit weekend. Wel leuk natuurlijk, daar doe ik het voor. Mijn streven is om straks de grootste verzameling Trafohuisjes op het web te hebben… En dat gaat lukken. Maar nu eerst naar de andere baas, want ook daar gaat het werk gewoon door.

bVision Photography

20 Comments

 1. Ja, ik ben ook een beetje bezig, en als ik dan eens zin heb maak ik een rondje!
  Erg leuk, ik ben benieuwd hoe het er uit ziet op je site.

 2. Fijn dat er de komende maand dan weer een paar langere weekenden aan komen.
  Succes bij de “baan” wisseling vandaag.

 3. Alleen dat Guinness etiket behoeft enige uitleg, of was dat je enige ontspanning dit weekend?

 4. Waar ze allemaal staan, dat weet ik natuurlijk wel. Die gegevens krijg je er bij.

 5. Die Trafo huisjes , ik heb je nog al gezegd dat ik er nog nooit van gehoord had ….. ik ben er zeker van dat het je gaat lukken

 6. Dat wist ik niet , ook ik zend er een naar jou toe !

 7. tijd tekort is het probleem van deze tijd…

 8. Oh oh Sjoerd,

  wat heb je het toch zwaar.
  Gelukkig kun je vandaag bij je baas uitrusten…

  Hou je haaks met een groet van Marlou

  .

 9. Een zwaar weekend, gelukkig kun je weer even uitrusten op je werk 😉

  Love As Always
  Di Mario

 10. nou dag 1 bij je werk zit er alweer op, tijd voor ontspanning,
  😉

 11. Twee heren dienen is altijd tijdrovend. Maar zo lang het met plezier gedaan wordt is er geen lijden.

 12. Oh wat leuk! We gaan elkaar eindelijk eens ontmoeten begrijp ik? De hut staat open voor jullie hoor! 🙂

 13. Gewoon 8 minuten ipv 8 uren slapen, dan houd je tijd over!

 14. Je hebt jezelf weer een behoorlijke taak gesteld.

 15. Blijf je er wel aan denken dat een week zeven dagen heeft en een dag 24 uur en echt niet meer.

 16. ha, ik ging je net santé wensen,
  lees ik net dat het over dat boek gaat!
  veel succes!
  (ik zal er ook eens op letten, al ben ik een ongelukkigaard met een fototoestel :-))

 17. Ha Sjoerd,

  Volgens het etiket beleef je de maandag heel anders dan normaal.
  Je hebt mooie plannen en zo hou je de spanning erin. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 18. Lekker stout, heerlijke wijn. Toch?

 19. Het loopt dus storm met je trafohuisjes, met nu vooral aandacht voor die uit Zeeland?
  We volgen het met belangstelling.
  Grtz Mara

Geef een reactie