Monday, Monday
Monday, Monday

Monday, Monday

Ik kan niet zeggen dat mijn weekend rustig verlopen is. Ik kom tijd te kort. Naast alle verplichte boodschappen en uitstapjes is daar ook nog een log die bijgehouden moet worden, werkzaamheden in huis die gedaan moeten worden, de studie die ook nog loopt, een beetje ontspanning, na alle binnen gekomen spannende huisjes, waarvoor dank. En btw voor Redstar en anderen, ook de voorkant telt, als je maar weet waar het precies staat. Dan plan ik in de zomer een ritje Zeeland en omstreken om alle huisjes eens persoonlijk te bezoeken. Het verhaal van Ria levert naast haar eigen grote bijdrage aan foto’s ook bijdragen op van anderen, zelfs deskundigen op dat gebied. Ofwel het was overwerken dit weekend. Wel leuk natuurlijk, daar doe ik het voor. Mijn streven is om straks de grootste verzameling Trafohuisjes op het web te hebben… En dat gaat lukken. Maar nu eerst naar de andere baas, want ook daar gaat het werk gewoon door.

bVision Photography

20 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.