Legomannetje in Eindhoven
Legomannetje in Eindhoven

Legomannetje in Eindhoven

bVision Photography

Gisteren waren we het waterige, uiterste zuiden even ontvlucht en waren we te vinden in het centrum van Eindhoven. Daar viel het veel mensen op dat de straten versierd waren met allemaal Lego-poppetjes. Deze gaven het saaie straatbeeld wat extra cachet. Ik heb thuis eens even rondgekeken op de websites of dit de een of andere ludieke actie van deze of gene was, maar heb helaas niets kunnen vinden. Ik vind ze wel leuk, maar had toch graag geweten wat de achterliggende gedachte is geweest om deze putdeksels te versieren. Het lijkt me niet echt slijtvast, maar ze zullen nog wel even zichtbaar blijven.

bVision Photography

17 Comments

  1. Als Lego fan vind ik deze ‘pimping’ van de straat best plezant. Jammer dat je er niet achter bent gekomen of dit nu wel of niet een officiële ‘move’ is.
    Heb beide foto’s gedownload voor onze kleinzoon.
    Saludos de
    Albert

  2. Origineel! Ik vind het hartstikke leuk verzonnen. Dat zouden meer mensen moeten doen, van gewone dingen bijzondere maken. En dan niet van dat wildbrei-gedoe, maar dit is gaaf, kost weinig, laat geen sporen of milieuproblemen na en zorgt voor een glimlach bij iedereen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.