Kittens

Na het plotseling overlijden van een van onze poezen, Macey, bleef de overgebleven poes een beetje eenzaam achter. Ze trok zich steeds meer terug en sliep veel meer dan normaal, stond daarnaast voortdurend aan de eetbak en liep als ze niet sliep voortdurend miauwend achter ons aan. Volgens ons verveelde ze zich. toen mijn dochter daarna twee katten uit het asiel haalde, begon het te knagen. Mijn zoon had een van de twee, de zwarte, wel mee willen nemen naar ons, maar helaas pindakaas, die waren van mijn dochter… Toen vorige week een collegaatje aankwam met foto’s van kittens in een nest werd de keuze eigenlijk al voor ons genomen. Ergens in België op een boerderij waren twee nesten met katten geboren, en de eigenaresse wilde er wel afstaan. Ofwel we zijn gaan kijken en hebben onze keuze gemaakt voor twee kittens, Daisy krijgt het druk dus. Twee van de kittens hieronder worden van ons. We moeten alleen nog even wachten, ze zijn net een week oud op de foto, en nu 10 dagen… Er zat bij: een witte, een zwarte, een rode, een rood-witte en een zwart-witte. Ik vrees dat u over een aantal weken meer foto’s en verhalen voorgeschoteld krijgt van alle kattenkwaad wat die beesten kunnen uithalen. Trouwens over een week of drie gaan we nog eens kijken hoe ze groeien.

bVision Photography

22 Comments

 1. Grappig dat de moeder zelf alledrie de kleuren heeft van de drie katjes.

 2. die drie hier trekken ook met elkaar op. Als er ooit slechts een van hen overblijft komt er zeker en vast een nieuwe bij voor gezelschap.

 3. Ik vind kittens altijd zo ontzettend schattig. 😀 Ik kijk nu al uit naar je foto’s en verhalen over hen.

 4. Toen ik deze log las, smolt ik bijna van liefde voor jouw en onze kat. Ook ons katje Mischou mist haar maatje Snuit, zoals Daisy dat heeft met Macey die er niet meer is. Het is dat we zo vaak in Zuid Spanje vertoeven, anders had ik er ook een jong katje bijgenomen, want ik ben een echte kattenliefhebster. Gauw foto’s plaatsen aub.
  Groetjes
  Mara

 5. Ha Sjoerd,

  Ja ook beesten hechten zich aan elkaar, een rooie is zo mooi, net als Puzi.
  We zijn benieuwd. oma

 6. Aha. Hoe meer katten hoe meer vreugd.

 7. Ik ben toch een voorstander van katten belastingen. Wel zo eerlijk, maar ook voor slangen, ratten, konijntjes, en dan allemaal een verplicht paspoort.

 8. Nou, ik wens jullie veel plezier ermee.

 9. Goed idee Sjoerd!
  Je krijgt je handen er vol aan. Maar wel leuk dat het er weer 2 bij zijn.. Die hebben tenslotte dan straks hopelijk nog veel aan elkaar mocht de oudste dan overlijden. 🙂

 10. Oh leuk, ik zou dan ook niet getwijfeld hebben.

 11. Gezellig zeg! Huisdieren zijn altijd leuk.
  Ik heb dan een hond, en zonder hond is er niks aan.

 12. hé tof, het zal weer drukker worden ten huize Sjoerd!

 13. Tja, of Diasy daar nou vrolijk van zal worden, dat valt nog af te wachten. Maar het zal jou vast leuke foto’s gaan opleveren.

 14. Wat schattig. Ik ben gek op katten en als de mijne niet zo schuw was nam ik er ook zeker een paar bij. Ik zit nu al namen te verzinnen! Kom maar op met die verhalen over je nieuwe huisbewoners: ik kan bijna niet wachten. Gefeliciteerd!

 15. Haaa hoera! Niets is zo leuk als kleine poesjes. En zo goed voor ingedutte ouwe katten ook.

 16. Dit zo ziend zou ik er ook wel weer eentje willen

 17. Leuk! Leven in de brouwerij in ‘huize vision’. Gefeliciteerd!

 18. en zo wordt het in je huisje een heel klein beetje Belgisch (ergens van dicht bij ons ??? )

 19. Aah wat een dotjes. Hahaha ik heb een zwak voor katten. Goede keus om dit te doen!

 20. Shirel zit hier op mijn schoot en die wil al meteen weten hoe ze heten….

  Love As always
  Di Mario

 21. Een echte Belgique zijn dat de moeder in drie kleure,n de papa’s Ros . Heb er ook twee maar ook de Mama is Ros , zeldzaam !

 22. Proficiat, met de toekomstige nieuwe huisbewoners.
  Dat gaat vast feest worden.

Geef een reactie