Kittens
Kittens

Kittens

Na het plotseling overlijden van een van onze poezen, Macey, bleef de overgebleven poes een beetje eenzaam achter. Ze trok zich steeds meer terug en sliep veel meer dan normaal, stond daarnaast voortdurend aan de eetbak en liep als ze niet sliep voortdurend miauwend achter ons aan. Volgens ons verveelde ze zich. toen mijn dochter daarna twee katten uit het asiel haalde, begon het te knagen. Mijn zoon had een van de twee, de zwarte, wel mee willen nemen naar ons, maar helaas pindakaas, die waren van mijn dochter… Toen vorige week een collegaatje aankwam met foto’s van kittens in een nest werd de keuze eigenlijk al voor ons genomen. Ergens in België op een boerderij waren twee nesten met katten geboren, en de eigenaresse wilde er wel afstaan. Ofwel we zijn gaan kijken en hebben onze keuze gemaakt voor twee kittens, Daisy krijgt het druk dus. Twee van de kittens hieronder worden van ons. We moeten alleen nog even wachten, ze zijn net een week oud op de foto, en nu 10 dagen… Er zat bij: een witte, een zwarte, een rode, een rood-witte en een zwart-witte. Ik vrees dat u over een aantal weken meer foto’s en verhalen voorgeschoteld krijgt van alle kattenkwaad wat die beesten kunnen uithalen. Trouwens over een week of drie gaan we nog eens kijken hoe ze groeien.

bVision Photography

22 Comments

  1. Toen ik deze log las, smolt ik bijna van liefde voor jouw en onze kat. Ook ons katje Mischou mist haar maatje Snuit, zoals Daisy dat heeft met Macey die er niet meer is. Het is dat we zo vaak in Zuid Spanje vertoeven, anders had ik er ook een jong katje bijgenomen, want ik ben een echte kattenliefhebster. Gauw foto’s plaatsen aub.
    Groetjes
    Mara

  2. Goed idee Sjoerd!
    Je krijgt je handen er vol aan. Maar wel leuk dat het er weer 2 bij zijn.. Die hebben tenslotte dan straks hopelijk nog veel aan elkaar mocht de oudste dan overlijden. 🙂

  3. Wat schattig. Ik ben gek op katten en als de mijne niet zo schuw was nam ik er ook zeker een paar bij. Ik zit nu al namen te verzinnen! Kom maar op met die verhalen over je nieuwe huisbewoners: ik kan bijna niet wachten. Gefeliciteerd!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: