Shoe time
Shoe time

Shoe time

Vorige week had ik het over tassen. De meeste vrouwen staan er bekend om en vooral oudere dames worden ervan beroofd. Hun hele hebben en houwen zit in zo’n tas. Wat ook tot de verbeelding van mannen spreekt is het aantal schoenen dat een vrouw in haar leven bezit. Mannen kunnen daar helemaal gestoord van worden, zoals Kobi Levi uit Tel Aviv. Zijn hele passie zit in het ontwerpen van schoenen ofwel hij is een footwear designer. Een van zijn modellen spreekt mij wel aan… Ze zijn overigens te koop in zijn studio in Tel Aviv. Alle schoenen zijn gemaakt van de beste materialen en uiteraard “handmade”, er komt verder geen hond aan te pas. De hond heet overigens Miao, oh sorry, ik bedoelde natuurlijk het model schoen.

bVision Photography

18 Comments

  1. Martine

    Hallo,

    Ik ben Martine en ik ga komende Augutus trouwen en zou wel willen weten of deze schoenen nog te bestellen zijn??? Want, ik heb wel veel met honden. Ik hoor het graag.

    Groetjes Martine

  2. Schoenen zijn aan mij niet besteed omdat ze grotendeels aan het oog onttrokken zijn of je moet met je neus op de grond gaan liggen. Vandaar dat dit bizarre ontwerp compleet aan mij voorbijgaat.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.