Moe

Ik ben moe, nee, niet omgetoverd tot een vrouwtje, maar gewoon moe, en vader uiteraard van een zoon en een dochter. Of dat nou komt door het weer of het werk weet ik niet, maar ik slaap meer dan normaal, en doe dan na het eten ook nog eens powernapje, maar ik blijf gewoon moe. Ik ben op zoek naar energie, maar heb geen flauw idee waar ik die vandaan moet halen. Volgens mij moet ik eens aan vakantie gaan denken. Oh ja, die begint volgende week donderdag. Nog even volhouden dus. Bent u al eens zo moe geweest….

bVision Photography

17 Comments

 1. Ik rad je aan dan ook eens echt vakantie te gaan houden met lekker niets doen. Hoe minder je doet hoe langer de vakantie lijkt

 2. Weet je dat ken ik…
  Als je weet dat er vakantie aan komt dan voel je je zo.. Is heel normaal volgens mij!

 3. Je bent moe, dan moet je zorgen dat je pa wordt. Dan ben je al, dus verlang maar naar je vakantie. Een klein beetje last van voorjaarsmoeheid? Dat kan ook. Volgende week, de donderdag voor Pinksteren begint je niet- werken-periode, ook wel vakantie genoemd,en hoe lang mag dat genot voor je duren? Het klussen bij je dochter is afgelopen, de jonge katjes komen nog niet, dus je kan met À. genieten van de leuke dingen des levens. Of hanteer jij niet de slogan “Gedeelde vreugd, is dubbele vreugd”? Voor nu een fijn weekend toegewenst.
  Groetjes
  Mara

 4. Nee, ik heb daar nooit last van.
  Ja, smorgens als de wekker gaat, maar dat is vrij snel over altijd.

 5. Ha Sjoerd,

  Zo kunnen onze katten ook rond hangen, zla wel komen door de regen. oma

 6. Niks mis mee om je zo hondsmoe te voelen en nog beter om je er helemaal aan over te geven, net zo lang tot moe weer fit is.

 7. Teveel hooi op de vork gehad afgelopen tijd. Ik herken het wel hoor. Je hebt veel geklust, druk met je werk en noem het allemaal maar op. Even bijkomen, opladen, rustig aan doen dus, dan komt de zin vanzelf weer.

 8. Nee, en meestal is grote vermoeidheid een indicatie dat je iets mankeert, van pfeiffer, overspannenheid tot echte enge ziektes. Hachelijk dus!

 9. Met twee kinderen, werken enz. wat wil je .. 😉
  Ik ben meestal na de vakantie nog moeër, dus let een beetje op volgende week.

 10. Gelukkig heb je al vlot vakantie. Maar die dan niet helemaal vol plannen met klusjes he. 🙂

 11. Hahahaha. Wat een leuke foto! Je wordt al moe als je er naar kijkt. Ik ga je geen goede raad geven, hoor. “Het komt wel goed, schatje”. 😉

 12. Ach, cheer up, Sjoerd.
  De ene vermoeidheid is de andere niet. Met wat zon en een tijdje vakantie ben jij vast weer helemaal ’t heertje. En dat is niet voor iedereen weggelegd.
  Hou je haaks tot de vakantie!

 13. Hondsmoe ken ik wel, leeuwinnenmoe niet… 🙂

 14. Ik vrees ook dat het weer meespeelt. Een mens heeft ook zon nodig voor energie. De winter is voorbij, en onze klok draait door. Er klopt gewoon iets niet.

 15. denk dat het weer ook veel mee te maken heeft , gisteren zo warm en zo zwoelnat. Ook ik ben erg moe Gisteren 15 liter gekregen in 15 minuten , gieten dat het deedDaardoor hebben we driedubbel zoveel werk en niets schiet op ! Hou mijn hart vastals het mooi weer wordt . Prettig weekend Sjoerd !

 16. We schijnen iets aan zonlicht en warmte te kort te komen op dit moment.

  Love As Always
  Di Mario

 17. Oh, zeker dat herken ik heel goed.
  Ik ben ook moe.
  Nog ff volhouden Sjoerd en dan lekker vakantie vieren.

Geef een reactie