Moe
Moe

Moe

Ik ben moe, nee, niet omgetoverd tot een vrouwtje, maar gewoon moe, en vader uiteraard van een zoon en een dochter. Of dat nou komt door het weer of het werk weet ik niet, maar ik slaap meer dan normaal, en doe dan na het eten ook nog eens powernapje, maar ik blijf gewoon moe. Ik ben op zoek naar energie, maar heb geen flauw idee waar ik die vandaan moet halen. Volgens mij moet ik eens aan vakantie gaan denken. Oh ja, die begint volgende week donderdag. Nog even volhouden dus. Bent u al eens zo moe geweest….

bVision Photography

17 Comments

  1. Je bent moe, dan moet je zorgen dat je pa wordt. Dan ben je al, dus verlang maar naar je vakantie. Een klein beetje last van voorjaarsmoeheid? Dat kan ook. Volgende week, de donderdag voor Pinksteren begint je niet- werken-periode, ook wel vakantie genoemd,en hoe lang mag dat genot voor je duren? Het klussen bij je dochter is afgelopen, de jonge katjes komen nog niet, dus je kan met À. genieten van de leuke dingen des levens. Of hanteer jij niet de slogan “Gedeelde vreugd, is dubbele vreugd”? Voor nu een fijn weekend toegewenst.
    Groetjes
    Mara

  2. ria

    Teveel hooi op de vork gehad afgelopen tijd. Ik herken het wel hoor. Je hebt veel geklust, druk met je werk en noem het allemaal maar op. Even bijkomen, opladen, rustig aan doen dus, dan komt de zin vanzelf weer.

  3. denk dat het weer ook veel mee te maken heeft , gisteren zo warm en zo zwoelnat. Ook ik ben erg moe Gisteren 15 liter gekregen in 15 minuten , gieten dat het deedDaardoor hebben we driedubbel zoveel werk en niets schiet op ! Hou mijn hart vastals het mooi weer wordt . Prettig weekend Sjoerd !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.