DAF 66 Marathon

bVision Photography

Als je dan toch een rally in Brabant wil promoten, waarom doe je dat dan niet in de Heuvelgalerie in Eindhoven moet de organisatie zich gedacht hebben. Wat het mij opleverde ziet u met de foto’s van deze klassieke DAF 66 Marathon. Laat u niet verleiden door het plaatje achterop. Dit is echt de 1300 motor met twee weber cabarateurs. Oorspronkelijk werd deze wagen in 1974 voor het eerst toegelaten bij de RDW, ik vrees echter dat er weinig echt meer is aan deze rallyuitvoering. Volgens de site van amigorallyteam gereden door Rens van Dijk met Nicky van Gerwen als navigator/monteur. Een heerlijke auto en deze krijgt een ereplaats in mijn virtuele garage.

bVision Photography

bVision Photography

12 Comments

 1. ha, een DAFke (van Doorne’s Auto Fabrieken?)
  reed even snel vooruit als achteruit!
  of was dat een broodje aap…?

 2. DAF nooit een favoriete auto van me, maar voor deze 66 Marathon maak ik een uitzondering. Een uitstekend idee om hem in je virtuele garage te plaatsen.
  Saludos de
  Albert

 3. Ik heb ooit in een 55 Marathon gereden, een heerlijke verrassende ervaring!

 4. Ha Sjoerd,

  En de rally prestaties waren nog goed ook, menige coureur keek tegen de strakke kont van de DAF. oma

  Ot, dank je voor de gelukwensen van KIKANO, ze zijn wel aan hun weekend toe.

 5. Prachtig exemplaar!
  Onze overburen hebben ook 1 of andere hele oude auto. Indrukwekkend!!

 6. Nee, hier heb ik helemaal niets mee.

 7. Ik vind dat de lint er te dicht om toe zit, zo kan je hem niet fatsoenlijk bekijken.

 8. Dat waren toch wel blikken hoor. Maar ze spreken nog steeds toch de verbeelding.

  Love AS Always
  Di Mario

 9. Mijn pa had er vroeger ook een. Een groene.Voor toen was het goed.

 10. Leuk klein karretje… zo jaren 70-80

 11. Een kist op wielen, meer is het niet.

 12. Helemaal mee eens, het was mijn allereerste autootje.
  Oud, maar in goede staat en reed altijd.
  Met veel plezier in rond gereden.

Geef een reactie