DAF 66 Marathon

DAF 66 Marathon

bVision Photography

Als je dan toch een rally in Brabant wil promoten, waarom doe je dat dan niet in de Heuvelgalerie in Eindhoven moet de organisatie zich gedacht hebben. Wat het mij opleverde ziet u met de foto’s van deze klassieke DAF 66 Marathon. Laat u niet verleiden door het plaatje achterop. Dit is echt de 1300 motor met twee weber cabarateurs. Oorspronkelijk werd deze wagen in 1974 voor het eerst toegelaten bij de RDW, ik vrees echter dat er weinig echt meer is aan deze rallyuitvoering. Volgens de site van amigorallyteam gereden door Rens van Dijk met Nicky van Gerwen als navigator/monteur. Een heerlijke auto en deze krijgt een ereplaats in mijn virtuele garage.

bVision Photography

bVision Photography

12 Comments

  1. Ha Sjoerd,

    En de rally prestaties waren nog goed ook, menige coureur keek tegen de strakke kont van de DAF. oma

    Ot, dank je voor de gelukwensen van KIKANO, ze zijn wel aan hun weekend toe.

    oma

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: