DAF 66 Marathon
DAF 66 Marathon

DAF 66 Marathon

bVision Photography

Als je dan toch een rally in Brabant wil promoten, waarom doe je dat dan niet in de Heuvelgalerie in Eindhoven moet de organisatie zich gedacht hebben. Wat het mij opleverde ziet u met de foto’s van deze klassieke DAF 66 Marathon. Laat u niet verleiden door het plaatje achterop. Dit is echt de 1300 motor met twee weber cabarateurs. Oorspronkelijk werd deze wagen in 1974 voor het eerst toegelaten bij de RDW, ik vrees echter dat er weinig echt meer is aan deze rallyuitvoering. Volgens de site van amigorallyteam gereden door Rens van Dijk met Nicky van Gerwen als navigator/monteur. Een heerlijke auto en deze krijgt een ereplaats in mijn virtuele garage.

bVision Photography

bVision Photography

12 Comments

  1. oma

    Ha Sjoerd,

    En de rally prestaties waren nog goed ook, menige coureur keek tegen de strakke kont van de DAF. oma

    Ot, dank je voor de gelukwensen van KIKANO, ze zijn wel aan hun weekend toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.