Citroën Traction Avant
Citroën Traction Avant

Citroën Traction Avant

bVision Photography

Deze Citroën Traction Avant, wat niet meer betekent dan een Citroën met voorwielaandrijving komt niet uit eigen stal. Deze heb ik van een andere handelaar in klassieke auto’s gekregen. Ene Di Mario wilde er wel afstand van doen en vroeg mij of er nog plaats was in mijn virtuele garage.

bVision Photography

De Citroën op deze foto is in 1947 van de band gelopen en verblijft sinds 1982 in Nederland. Een mooi exemplaar die zeer zeker een plaats verdient in mijn virtuele garage. Het model is onverwoestbaar, alleen de traction avant en de versnellingsbak zijn ware killers geweest voor die auto. Mario, je bent er vanaf, hij staat nu hier… (Foto’s zijn eigendom van Di Mario)

bVision Photography

13 Comments

  1. Oh heb je daar ook al gast fotografen voor? 🙂
    Eens kijken of ik die speciale auto hier dan op de foto krijg of ze hem nog een keer buiten zetten..
    Dit is in elk geval een pracht exemplaar!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.