Tranen in Brabant
Tranen in Brabant

Tranen in Brabant

Heel voetbal minnend Nederland in tranen natuurlijk na de afstraffing door onze buren. De anderen allemaal opgelucht, maar het leven gaat gewoon door voor iedereen. Ik heb het zelf niet gezien maar alle commentaren wijzen op een terechte nederlaag. Gewoon uithuilen en opnieuw beginnen. Wellicht dat we samen met de Belgen verder kunnen gaan. Of een Benelux elftal. Dan komt er wat concurrentie in zo’n team.
De onderstaande foto heb ik het afgelopen weekend in Breda genomen. Dat deed me een beetje denken aan een Volkswagen reclame over het gebruik van een roltrap als er een gewone trap naast ligt. Iedereen neemt gewoon de roltrap en laat de gewone trap links liggen. Toch is er met deze trap niets mis, ik vond het fotografisch een mooi object…
Vandaag ga ik even op en neer naar een andere plaats in Brabant, Den Bosch voor en met de baas… Eens kijken of we veel kunnen leren en veel kunnen meenemen. Je hoeft niet altijd het wiel uit te vinden als je kennis en kunde bij je collega’s kunt gaan halen. Overigen is het al de derde keer binnen een week dat ik in Brabant kom, dat moet geen gewoonte worden, afgelopen dinsdag was ik ook al in Eindhoven.

bVision Photography

23 reacties

 1. Ik ga het nog bonter maken met mijn voorspelling dat we de komende jaren in het voetbal niet alleen het nakijken zullen hebben bij onze Oosterburen, maar dat ook onze Zuiderburen ons wat lesjes op voetbalgebied gaan leren gezien het talent dat daar momenteel rondloopt. Zodat er voor ons Nederlanders voorlopig niet veel meer te lachen zal zijn.

 2. De Duitsers waren gewoon beter, geen schwalbe’s, geen overtredingen, geen partijdige scheidsrechter (zoals de finale in Zuid Afrika), ze waren gewoon beter. Daarom heeft iedereen er vrede mee.

  Overigens heb ik al meerdere mopjes mbt Robin van Persie voorbij zien komen, maar die zijn soms te grof om hier te herhalen…

  😉

 3. Twintig jaar geleden zou ik wellicht ook in tranen zijn uitgebarsten na de wanprestatie die dat stelletje multimiljonairs gisteren tentoon spreidde. Nu heb ik er echter tamelijk luchtig mijn schouders over opgehaald, want er zijn veel ergere en belangrijkere zaken.
  Ik wens jou een goede een leerzame dag in Brabant.

 4. Hai Sjoerd,

  ik meen, dat ik net een reactie heb gezet??
  Maar ik zie m niet.

  nou ja…
  niet erg belangrijk:

  de arrogantie van de voetballers was te zien.
  En dat ik liever de trap neem.
  Omdat ik zelf geen trap heb.

  De foto is mooi! Precies de goeie hoek…

  Groet van Marlou

  .

 5. Ha die Sjoerd!

  Een BENELUX elftal…
  Dat zie ik wel zitten!!
  Misschien worden die arrogante jochies dan eens een beetje van hun zelfbedacht voetstuk afgezet!!

  Wat betreft de mooie foto van de trap: ik neem als het enigszins kan de trap.
  Ik heb nl. zelf geen enkele trap en dan holt je conditie hard achteruit!!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.