Shame
Shame

Shame

Deze twee dames kwam ik tegen in een kledingzaak. Ze waren wat verlegen, en ik voelde me wat beschaamd om ze zomaar ongevraagd op de foto te zetten, eigenlijk doe je dat niet in deze kledij. Aan de andere kant zeiden ze ook niets terug, en geen antwoord is voor mij dan ja . Alleen de verkoopster keek iets bevreemd na mijn gesprek, maar vroeg daarna of ik al leuke foto’s had gemaakt. Ja dus… Er volgde een heel gesprek over de mooie camera die ze had en waar ze niets mee deed. Ze moest eerst maar eens een cursus gaan volgen om de camera te leren kennen. Want uit een boekje kun je dat niet leren en als je er niets mee doet ben je dat ook zo weer vergeten. En dat kon ik alleen maar beamen.

bVision Photography

17 Comments

  1. oma

    Ha Sjoerd,

    De wapperende de zomerkleding, is nu nog wel frisjes.
    Gewoon beginnen met fotograferen, al doende leer je het meest. oma

    ot, Heintje is er idd rijk van geworden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.