Als je haar maar goed zit…
Als je haar maar goed zit…

Als je haar maar goed zit…

Dat ze aan mijn haren zitten vind ik nog tot daaraan toe, maar mijn brain laten wassen gaat me toch een tikkie te ver. De foto is gisteren genomen toen we dachten dat we de regen te slim af konden zijn, en geef toe, u ziet hier de zon schijnen. Ik was met de familie op stap en op de terug weg naar de auto begon het zachtjes te regenen. Ik zei tegen de vriend van mijn dochter dat tegen de tijd dat we bij de auto’s zouden zijn het waarschijnlijk wel weer droog zou zijn. Op de vraag of we een paraplu nodig hadden werd dan ook ontkennend geknikt. In het aangezicht van onze auto, nog geen honderd meter lopen viel het in ene met bakken, niet overdrijven Sjoerd, met containers uit de lucht. Op nog geen 100 meter waren we compleet gebrain washed en gedoucht en konden we de laatste meters zwemmen tot aan de auto…. Mén het is lang geleden dat ik op zo’n klein stukje zo nat ben geworden. Dus de foto maken was de goden uit hun tent lokken…. Trouwens, je zal nu maar met een tentje ergens op een camping staan. Maar och, het kan slechter toch, we hebben er allemaal hartelijk om gelachen. De lunch was lekker, La Trappe smaakte opperbest, wat wil een mens nog meer. En thuis hebben we nog een lekker diner er achteraan gegooid, Self Made by Antoinette (A. voor ingewijden).
click 2 see the picture big

bVision Photography

20 Comments

  1. Volgens mij benader je het van de verkeerde kant. Als je nu stopt met werken, dan heb je geen MG nodig, dus geen auto- en brandstofkosten en hoef je je ook niet druk te maken om zo’n rekje. Je hebt dan wel alle tijd om te oefenen met een rollator en voor je het weet ga je er 10km/h mee, wat sneller is dan een MG in de file. 🙂

  2. Bij ons was het zaterdag tot halverwege de middag bar en boos qua regen. Daarna knapte het op en Albert heeft nog een mooie zonsondergang vastgelegd bij ons voor die vandaag op onze fotoblog verschijnt. De zondag viel niet tegen. Ik moest werken anders hadden we nog wel op een terras gezeten bij ons in de stad. Hopelijk kan dit komend weekend in Drenthe. Vandaag is het hier bewolkt maar wel droog.
    Grtz
    Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.