Gaiapark(2)

Gaiapark(2)

© 2012 bVision & Photography

Dat de Kerkraadse Zoo ook dieren heeft zal niemand verbazen. Het is niet voor niets een internationaal bekende dierentuin. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek gekozen tot beste dierentuin van Nederland. En dat wordt je niet zonder dieren. Ik laat u er een paar van zien, het is tenslotte nog net geen fotolog hier. De vrolijke noot hoort er ook bij. Voor het eerst in jaren hebben we de veelvraat gezien. Hij was er wel al die tijd denk ik, maar hij liet zich niet zien. Tot afgelopen zondag dan, hij paradeerde trots over zijn grote terrein. Wat je er heel veel ziet zijn Duitsers en Belgen, omdat we in de Euregio liggen uiteraard niet vreemd. Klik op een foto en kijk eens rustig rond, ik heb er een hele dag over gedaan om ze te maken..

© 2012 bVision & Photography

© 2012 bVision & Photography

© 2012 bVision & Photography

© 2012 bVision & Photography

© 2012 bVision & Photography

15 Comments

  1. Bij het zien van de eerste foto, dacht ik, die Sjoerd is vast met zijn MGTF naar de Apenheul in Apeldoorn geweest. Een lekker eindje scheuren over de A73 met de middenmotor. Helaas het bleek “slechts” Zuid Limburg te zijn. Wel open naar toe gereden, neem ik aan?
    Saludos de Albert

  2. Het is lang geleden dat ik voor het laatst naar een dierentuin ben geweest, dat was nog met een personeelsreisje.
    Zo’n veelvraat zie ik nu ook voor het eerst, dat schijnen geen makkelijke jongens te zijn.
    Je hebt er een heel aardige serie van gemaakt.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: