Gaiapark (1)

Gaiapark (1)

© 2012 bVision & Photography

Gisteren waren we met mijn dochter Sanne en haar vriend naar het Gaiapark, ofwel de Kerkraadse dierentuin. Daar troffen we dieren aan van allerlei pluimage. Toch had ik een iets andere voorstelling gemaakt van ons bezoek aldaar. Wellicht hebben we de verkeerde route gevolgd. Want zeg nou zelf, voor deze dieren kun je ook naar de rommelmarkt. Maar geloof me, deze staan er echt… en de meeste zijn levensgroot aanwezig. Ik ga u niet vragen welke dieren u hier allemaal ziet, daarvoor gaat u zelf maar naar Kirchroa, zoals Kerkrade in het Limburgs heet. U weet, even een klik op een van de foto’s en u kunt ze allemaal groot bekijken.

© 2012 bVision & Photography

© 2012 bVision & Photography

© 2012 bVision & Photography

© 2012 bVision & Photography

© 2012 bVision & Photography

17 Comments

  1. Ik ben er nog geweest toen het net een paar maanden open was, toen was het dus ook nog niet af… En bedankt gasten… Maar gelukkig hadden we een kleine gezellige dame uit vlodrop bij ons die alle seconden, minuten, uren aan elkaar praatte.

    Love As Always
    Di Mario

  2. Gaia park heeft toch diverse prijzen gewonnen als dierentuin, en is ook vaak van 20.00 tot 20.30 te zien op TV (programma over dierentuinen). Misschien heeft men nu toch gruwelijk moeten bezuinigen?

    😉

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: