Je hebt van die (mooie) dagen
Je hebt van die (mooie) dagen

Je hebt van die (mooie) dagen

Zoals eenieder van mijn lezers wel weet is de woensdag onze vrije dag, Zowel Antoinette als ook ik zijn dan vrij van ons werk. Normaliter worden er dan boodschappen gedaan en wat huishoudelijke zaken aan de kant gedaan. Maar met een dag zoals gisteren hebben we een nieuwe hobby, onze MG-TF. Heerlijk is dat als je je boodschappen dan 40 km verder gaat halen en dat combineert met een leuk ritje binnendoor. De kap eraf en lekker de zon op je bolletje en de wind door je haren, wat wil een mens nog meer met zo’n mooi weer. Werken kan altijd nog. En om heel eerlijk te zijn is het uiteraard ook heel makkelijk om een uitvlucht te zoeken om niet thuis aan de slag te gaan, maar met de MG op pad te gaan. Aan de andere kant blijft het huishoudelijke werk dan wel liggen tot in het weekend of in de avonduren. Maar dat hebben we er voor over, eerst genieten, daarna zien we wel verder.

bVision Photography

De storing op mijn site is als het goed is geheel over. Een storing bij de provider zorgde ervoor dat de laadtijd van de pagina werd overschreden. Een error 500 wordt gegenereerd door de webserver en kan dan ook alleen maar bij de provider worden opgelost. Stone-IS heeft dit snel en correct opgepakt en het probleem definitief opgelost.

20 Comments

  1. Gewoon MaGical feelings dit MaGistrale gevoel van open rijden. The sky is the limit.
    Al meer dan 20 jaar hebben wij dit gevoel met onze beide MG’s en iedere keer voelt het weer nieuw aan. Pas alleen op om vanaf je zestigste levensjaar een ‘diehard’ te worden, want met open kap rijden heeft zijn beperkingen, zeker als je op de snelweg rijdt.
    En je te verontschuldigen voor het niet doen van het huishoudelijke werk, lijkt me overbodig met dit zomerse weer. Vanaf zaterdag wordt het qua temperatuur minder en heb je alle tijd om dit samen met Antoinette te doen. Het viel me trouwens op dat je deze keer niet sprak over A. maar haar volle naam gebruikte. Klinkt wat leuker.
    Met Groeten
    Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.