Sjoen Wa
Sjoen Wa

Sjoen Wa

bVision Photography

Het weekend was weer mooi, maar helaas alweer voorbij. En dan hebben we ook nog de achterstallige karweitjes gedaan die waren blijven liggen. Het eten is in huis, Intratuin gesponsord, het gras is gemaaid, de planten verzorgd, het huis is weer schoon, de was hangt in de kast, de auto is gepoetst en weer vol getankt. Maar ik maak me geen illusies, zo zal het wel op vele plaatsen gaan in het weekend. Door de week werk je voor de baas die de centen betaald, en in het weekend voor je eigen baas, toch… En dan hebben we daarnaast ook nog tijd kunnen maken om het Limburgse Mergelland verder te verkennen. Niet dat ik daar zou verdwalen hoor. Volgens mij heb ik alles daar al gezien, maar dan tientallen jaren terug. In Slenaken kwam ik nog een oud collega tegen op een terras. Hey jij hier, kom je hier vaker. Nee dus, en hij was er ook voor het eerst. De foto is overigens van het klooster in Hoogcrutz, tenminste wat daar nog van over is.
En over Intratuin gesproken, de vrouw van Frank had een eigen mening over onkruid.

Onkruid is dat wat je niet bij Intratuin kunt kopen

19 reacties

  1. In mijn beroep in de gezondheidszorg heb je werkdagen en vrije dagen. Dat was wel eens de discussie tussen Albert en mij toen hij nog werkte en alleen het weekend vrij was. Nu maakt het hem niets meer uit. Als ik vrij ben gaan we leuke dingen doen. Kan dus een weekend zijn of door de week. Onkruid kan je op verschillende manieren opvatten.
    Grtz
    Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.