Sjoen Wa

bVision Photography

Het weekend was weer mooi, maar helaas alweer voorbij. En dan hebben we ook nog de achterstallige karweitjes gedaan die waren blijven liggen. Het eten is in huis, Intratuin gesponsord, het gras is gemaaid, de planten verzorgd, het huis is weer schoon, de was hangt in de kast, de auto is gepoetst en weer vol getankt. Maar ik maak me geen illusies, zo zal het wel op vele plaatsen gaan in het weekend. Door de week werk je voor de baas die de centen betaald, en in het weekend voor je eigen baas, toch… En dan hebben we daarnaast ook nog tijd kunnen maken om het Limburgse Mergelland verder te verkennen. Niet dat ik daar zou verdwalen hoor. Volgens mij heb ik alles daar al gezien, maar dan tientallen jaren terug. In Slenaken kwam ik nog een oud collega tegen op een terras. Hey jij hier, kom je hier vaker. Nee dus, en hij was er ook voor het eerst. De foto is overigens van het klooster in Hoogcrutz, tenminste wat daar nog van over is.
En over Intratuin gesproken, de vrouw van Frank had een eigen mening over onkruid.

Onkruid is dat wat je niet bij Intratuin kunt kopen

19 Comments

 1. In mijn beroep in de gezondheidszorg heb je werkdagen en vrije dagen. Dat was wel eens de discussie tussen Albert en mij toen hij nog werkte en alleen het weekend vrij was. Nu maakt het hem niets meer uit. Als ik vrij ben gaan we leuke dingen doen. Kan dus een weekend zijn of door de week. Onkruid kan je op verschillende manieren opvatten.
  Grtz
  Mara

 2. Ha Sjoerd,

  Nee, onkruid krijg je gratis bij de plantjes, let maar op.
  Mooi klooster, wat er van over is, heeft men geprobeerd het te behouden?
  Ik zie een flinke ijzeren balk liggen. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 3. druk maar gezellig weekend, dat is toch zo gezellig………….
  gelukkig heb ik geen onkruid op mijn balkon.

 4. Druk weekendje geweest dus.
  En ja, we werken door de week om het in het weekend weer uit te geven 🙂

 5. Dat klooster inderdaad… DAar ben ik in april nog langs gekomen en moest toen aan je denken…. 🙂
  Slenaken.. Jaja beetje ramptoerisme zeker!

 6. Mooie foto, van zo’n deels overwoekerde ruïne kan ik altijd wel genieten.

 7. Het verschil tussen bloemen en onkruid is een oordeel.

 8. Mooie rustieke foto… wij hadden lekker weer by the way, gelukkig

 9. zoveel onkruid in mijn tuin dat niemand het opmerkt.

 10. Mooi dat van wat er over is. En dat van die onkruid. Mmmmmmm, niet helemaal mee eens. 😉

  Love As Always
  Di Mario

 11. Hier maakt het weekend niet zoveel verschil met door de week.
  En de vrouw van Frank heeft gelijk 🙂

 12. je bent dus wel heel druk bezig geweest, gelukkig ook nog wat tijd voor een wandeling

 13. onkruid is wat mensen niet kennen.

 14. Op een of andere manier suggereert die uitspraak toch ook dat andere Tuincentra c.q. plantenboeren onkruid verkopen. Dat is natuurlijk niet waar, maar ik zal het verhaal woensdag dan maar met iets meer nuance vertellen.

 15. Met een plant die ik gekocht heb , heb ik wingerd gratis bijgekregen , wat een onkruid zeg n bijna onverwoestbaar !

 16. Een fijn, gezellig en ontspannend weekend dus.
  De accu weer opgeladen.
  Succes weer vandaag.

 17. Nee, maar je krijgt het er wel gratis mee zonder dat je het merkt of weet, zodat je ook nog eens terugkomt om middelen tegen datzelfde onkruid te kopen.

 18. We hebben iets gemeen gedaan: Intratuin gesponsord/

Geef een reactie