Brand
Brand

Brand

Zo stond de London Cab enkele weken geleden nog op mijn site:

bVision Photography

In Posterholt is in een weiland langs de Vlodropperweg woensdagochtend vroeg een auto volledig uitgebrand.De politie kreeg rond vier uur vanochtend de melding binnen. Toen de agenten daar kwamen was de auto al nagenoeg uitgebrand. De politie gaat uit van brandstichting. De auto was een oldtimer die door een bedrijf uit Posterholt werd gebruikt als reclame-auto.
Gistermiddag, op de weg terug van de Outlet in Roermond, alwaar ik met een mazzeltje dubbel voordeel had, van een vreemde dame kregen we zomaar kortingbonnen voor de outlet die alleen nog gisteren geldig waren, trof ik hem zo aan. Triest gewoon dat er mensen zijn die zo omgaan met andermans eigendommen, ook al staat het langs de openbare weg…

bVision Photography

14 Comments

  1. oma

    Ha sjoerd,

    Idd. een complete zinloze actie, erg jammer van de toch wel mooie auto. oma

    ot, Ben voor optie twee gegaan, vervangen door nieuwe geïmpregneerde rabatdelen, kosten vallen mee.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.