Genoten

Genoten

bVision Photography

U heeft toch in het weekend ook alle vitamine Z meegenomen die u kon krijgen, wij in ieder geval wel. Laten zien is iets anders, of het moet het knalrode kopje zijn dat boven mijn overhemd uitkomt. De Hoge Venen en de Eifel waren ons doel in het weekend, en genoten hebben we, buiten de kostprijs van drank en voedsel voor ons en de MG hebben we niets betaald voor het uitzicht en de wegen. Heerlijk gewoon om al die bochtige wegen langs te gaan. In Vaals, richting Gemmenich, de grens over en dan Naar Moresnet, Eupen, Malmedy en via Robertsville verder naar de eifel richting Monschau, daar wat gegeten en gedronken, en daarna via het Ruhrtal richting Euskirchgen en om daarna langzaam via Eupen naar de Planck en weer naar huis te gaan. We hebben geloof ik wel duizend motoren gezien, honderden fietsers, tientallen cabrio’s maar geen enkele MG en dat is straf toch…. Geinig was op de terugweg een kleine race met een BMW Z3, een Porsche Boxter en mijn MG. Iedereen dacht dat we bij elkaar hoorden door de Nederlandse kentekens, maar niets is minder waar. En omdat ik geen foto’s heb gemaakt onderweg, trakteer ik even op wat Limburg Promotion. De rooie is Ollie en de zwarte is Kaatje, de foto’s zijn van gisteren, speciaal voor u gemaakt.

bVision Photography

18 Comments

 1. Ik dacht eerst even dat jullie dit bij thuiskomst aantroffen..katten die hadden genoten nadat ze even hadden toegeslagen… maar het valt mee zo te lezen.. heerlijk dat jullie zelf zo hebben genoten…ik had daarvan wel wat foto’s willen zien… jammer…volgende keer beter…Agnès

 2. Hai Sjoerd,

  ik denk, dat iedereen die vitamientjes tot zich genomen heeft.
  Wat was het een heerlijke dag!!
  En wat woon jij toch fijn, dat je zulke mooie tripjes kunt maken.
  En die MG…. oei, wat ben ik daar positief jaloers op. heerlijk!!!

  groetjes aan Ollie en Kaatje van Marlou

 3. Haaa een tassenkat, altijd lachen!
  Aan al die namen in de Fagnes en de Eifel kleven herinneringen, ik moet daar toch weer eens heen! We plannen een weekje weg in de herfst als we onze nieuwe auto hebben, ik zat al een beetje die kant uit te denken.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: