Parkstad BallonFestival bij kasteel Hoensbroek

Parkstad BallonFestival bij kasteel Hoensbroek

Vandaag zijn mijn gedachten aan het verwaaien in laatste zonnestralen van een verwent weekeind

bVision Photography

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september 2012 vond het Parkstad Ballonfestival plaats op het domein van Kasteel Hoensbroek. Als je had willen meevaren kostte dat 185 euro, maar helaas pindakaas, het is al voorbij. U ziet een impressie van deze dagen in drie foto’s. De laatste was niet tekenend, op de achterzijde stond een lachende clown. Ooit zal ik ze eens volgen, de start ken ik nu wel, maar hoe komt zo’n ding nu neer…

bVision Photography

Volgens mij was dit weekend het afscheid van de zomer en we hebben er dan ook maximaal van genoten. Vooral de zondag was super, de MG maakt heel wat kilometers op zo’n dag. Je moet er alles uithalen zolang het nog kan.Voor het ontbijt vertrokken en net voor het diner weer thuis, onze zoon wil uiteraard ook wat te eten. Maar voor de rest de hele dag op pad. Jammer dat de dagen alweer snel korter worden.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Hier in Andalusië is het nog lang niet voorbij met de zomer. Die duurt minstens tot eind september met zeer aangename temperaturen. Ik spreek uit ervaring want de laatste zeven jaar waren wij altijd in Zuid Spanje in de maand september.
    Prachtige foto’s van die balonnen. Ik hou daar wel van. In Barneveld nog eens naar een balloon festival gekeken. Was echt mooi. In november 2011 nog IN kasteel Hoensbroek geweest toen we vier dagen in Zuid Limburg vertoefden met mooi weer. Weet je het nog?
    Groetjes
    Mara

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: