Thuis werken vandaag

Als Frank, de vakantieman weer eens vakantie heeft moet ik normaliter op het werk aanwezig zijn, vandaag echter niet, vandaag werk ik van thuis uit. Toevallig moet mijn vrouw vandaag ook werken en we hadden een afspraak gemaakt met een mannetje om een offerte op te maken om het huis aan de voorzijde te voorzien van rolluiken. De voorzijde ligt op het zuiden en met 38 graden buiten is het hierbinnen echt niet te harden en als het echt koud wordt deze winter zit ik daarmee ook goed natuurlijk. Om het ene met het andere te combineren werk ik vandaag dus van thuis uit, wel zo handig. Alleen even afwachten of die twee bandieten die hier rondlopen niet teveel roet in het eten gooien met hun onbedoelde hulp, want zo rustig als ze hier liggen komt eigenlijk maar zelden voor. Met twee van die, en onze ouwe brombeer heb je je handen vol. PS, let even niet op de kwaliteit van de foto, die is Q and D, met mijn phone gemaakt.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. Mooi dat je van huis uit kon werken… en die twee tijgers… ja.. ik herken het… die kunnen je soms wel ffkens bezighouden… hoop dat alles goed is verlopen…Agnès

 2. Mijn hart ging sneller kloppen toen ik deze foto zag. Begon een klein beetje te verlangen naar ons katje Mischou. Heb begrepen dat het gelukt is met het opmeten. Ik ga zo weer samen aan de wandel in de oude stad Cordoba. Even opgefrist in het hotel.
  Groetjes
  Mara

 3. Algehele rust zo te zien, maar schijn bedriegt dus begrijp ik 🙂

 4. Ha Sjoerd,

  Best fijn om thuis te werken en ze gedragen zich zoals een kat zich meestal gedraagt. oma

  ot, in DE mag men zelf de tekst op de kentekenplaat bepalen.

 5. mooie foto.
  die doet me aan onzen Ginger denken.

 6. Dan kan je niet meer alle mooie dames voorbij zien gaan. Das weer erg jammer van deze duitse luiken.

 7. Wat worden ze al groot! Hier gaan de gordijnen dicht, dat helpt ook goed en ’s winters gooien we een extra blokje op.

 8. kwaliteit is prima hoor,
  ze liggen er wel lief bij zo.
  hopelijk goeie offerte geworden.

 9. Dat lijkt me ideaal, thuis werken.
  Lekker in je eigen omgeving, maar dan moet het met de rolluiken wel eventjes goed voor mekaar zijn! Dat zal wel lukken.

 10. Zou jij met de hudige stand der techniek niet vaker thuis kunnen werken? Of wil je dat zelf liever niet …?

 11. Je hebt gelijk, als je lieve monsters zo zoet liggen te maffen moet je er snel bij zijn. Als je dan je poehoecamera eerst nog uit de tas moet halen en de juiste lens erop moet schroeven zit er minstens 1 van de pluizebeesten in de eerdergenoemde tas. Geen idee wat de andere dan aan het uitvreten is.(u vraagt of ik er ervaring mee heb? Nou, heeft u even?)

 12. Handig hoor, dat thuiswerken! Dat lukt mij soms maar niet altijd. Bijvoorbeeld wanneer ik in een nachtclub in Antwerpen werk. Of zo. Succes met de rolluiken!

 13. Moet ik nu echt geloven dat die lieve beestjes jou het werken onmogelijk gaan maken? Ze liggen zo lekker te slapen….Maar ja als jij ze wakker gaat maken….

 14. Een goede keuze die rolluiken Sjoerd.
  En die twee cadetten , hahahahaha als die ene iets van mij mee heeft , begrijp ik wat ge bedoeld !

 15. Uit ervaring weet ik dat die onbedoelde goedbedoelde hulp onbedoeld verstrekkende gevolgen kan hebben.

 16. Ja, rolluiken houden de warmte buiten en binnen. Ik zou niet meer zonder willen.

 17. Thuiswerken kan soms productiever zijn zegt manlief hier… hangt af van de werkzaamheden…

 18. Het zal allemaal best goed komen vandaag.
  De baas zal best tevreden zijn.
  En thuis kunnen de afspraken ook doorgaan.
  Succes met alles, ook met de 2 bandietjes.

 19. De kwaliteit is goed, ik herken dat het tijgers zijn…. 😉

  Love As Always
  Di Mario

Geef een reactie