Thuis werken vandaag
Thuis werken vandaag

Thuis werken vandaag

Als Frank, de vakantieman weer eens vakantie heeft moet ik normaliter op het werk aanwezig zijn, vandaag echter niet, vandaag werk ik van thuis uit. Toevallig moet mijn vrouw vandaag ook werken en we hadden een afspraak gemaakt met een mannetje om een offerte op te maken om het huis aan de voorzijde te voorzien van rolluiken. De voorzijde ligt op het zuiden en met 38 graden buiten is het hierbinnen echt niet te harden en als het echt koud wordt deze winter zit ik daarmee ook goed natuurlijk. Om het ene met het andere te combineren werk ik vandaag dus van thuis uit, wel zo handig. Alleen even afwachten of die twee bandieten die hier rondlopen niet teveel roet in het eten gooien met hun onbedoelde hulp, want zo rustig als ze hier liggen komt eigenlijk maar zelden voor. Met twee van die, en onze ouwe brombeer heb je je handen vol. PS, let even niet op de kwaliteit van de foto, die is Q and D, met mijn phone gemaakt.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Mijn hart ging sneller kloppen toen ik deze foto zag. Begon een klein beetje te verlangen naar ons katje Mischou. Heb begrepen dat het gelukt is met het opmeten. Ik ga zo weer samen aan de wandel in de oude stad Cordoba. Even opgefrist in het hotel.
    Groetjes
    Mara

  2. Je hebt gelijk, als je lieve monsters zo zoet liggen te maffen moet je er snel bij zijn. Als je dan je poehoecamera eerst nog uit de tas moet halen en de juiste lens erop moet schroeven zit er minstens 1 van de pluizebeesten in de eerdergenoemde tas. Geen idee wat de andere dan aan het uitvreten is.(u vraagt of ik er ervaring mee heb? Nou, heeft u even?)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.