MGB Works Replica
MGB Works Replica

MGB Works Replica

bVision Photography

Dit opgevoerde wagentje is uiteraard ook een echte MG. Een MGB Works Replica uit 1964. Met een hardtop waarop een geinige ontluchting zit. (de softtop zit er uiteraard ook bij. Het motorblokje is een opgevoerde uitvoering met een cilinderinhoud van 1840 cc. 5 maal gelagerd en loopt als een kievit

bVision Photography

Als je vraagt wat eraan is aangepast ben ik gauw klaar, zowat alles. En niet alleen om hem sneller te maken, maar ook om de betrouwbaarheid te verhogen. Alhoewel het een wonder is hoeveel er nog van rondrijden. Deze foto’s zijn gemaakt tijden het MGB treffen in Rosmalen, begin September 2012. Je begrijpt het al, dez gaat ook linea recta mijn virtuele garage in.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. oma

    Ha Sjoerd,

    Een mooie auto, zeker de ontluchting is heel speciaal.
    Bedenk nu opeens dat een kennis ook een MGB heeft, gek dat ik daar niet eerder aandacht.
    Zo raakt je HD vol met auto’s en muziek. oma

  2. Het is een van de meest voorkomende Engelse klassiekers, omdat ze rekatief makkelijk te restaureren zijn. maar ik vind ze nog steeds leuk. Je hebt ook mensen die zo’n 165 pk Rover V8 erin lepelen, maar dat lijkt me zelfmoord.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.