MGB Works Replica

bVision Photography

Dit opgevoerde wagentje is uiteraard ook een echte MG. Een MGB Works Replica uit 1964. Met een hardtop waarop een geinige ontluchting zit. (de softtop zit er uiteraard ook bij. Het motorblokje is een opgevoerde uitvoering met een cilinderinhoud van 1840 cc. 5 maal gelagerd en loopt als een kievit

bVision Photography

Als je vraagt wat eraan is aangepast ben ik gauw klaar, zowat alles. En niet alleen om hem sneller te maken, maar ook om de betrouwbaarheid te verhogen. Alhoewel het een wonder is hoeveel er nog van rondrijden. Deze foto’s zijn gemaakt tijden het MGB treffen in Rosmalen, begin September 2012. Je begrijpt het al, dez gaat ook linea recta mijn virtuele garage in.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Heel wat beter dan die De Soto die ik laatst had gefotografeerd….http://studio562614.wordpress.com/2012/09/16/studio56-de-soto-5ls/…een elegant autootje…die niet eens in een vituele garage geplaatst hoeft te worden… maar ja.. niet zo’zuinige auto… dus sla ik hem virtueel eerst nog maar ffkens op… wel een heel grappig accessoire…Agnès

 2. mooi ding, ook nog mijn kleurtje.
  😉

 3. Zelden zijn de banden nog uit de eerste aankoop.

 4. Ha Sjoerd,

  Een mooie auto, zeker de ontluchting is heel speciaal.
  Bedenk nu opeens dat een kennis ook een MGB heeft, gek dat ik daar niet eerder aandacht.
  Zo raakt je HD vol met auto’s en muziek. oma

 5. Erg leuk die MG’s, hoewel ik voor mijn echte garage liever een Mazda MX5 koop. Of een BMW Z4, mocht ik de staatsloterij een keer winnen.

 6. Gewoon erg leuk, en mooi.

 7. Deze mooie uitvoering zal vast niet misstaan in je virtuele garage.

 8. Top karretje. Mag gewoon in mijn gewone garage.

 9. Het is een van de meest voorkomende Engelse klassiekers, omdat ze rekatief makkelijk te restaureren zijn. maar ik vind ze nog steeds leuk. Je hebt ook mensen die zo’n 165 pk Rover V8 erin lepelen, maar dat lijkt me zelfmoord.

 10. Als bezitter van twee MG’s ben ik het helemaal met je eens om deze MGB in je virtuele garage te plaatsen. Voordeel is wel dat het je een hoop geld scheelt. Dit “beest” zuipt als een ketter. Saludos de Albert

 11. Ik zoek ook nog zo’n tweedehands karretje…. 🙂

 12. Een heel erg leuk wagentje om te zien. En dan die ontluchting. Geniaal.

 13. Die staat daar even mooi trots te zijn die auto. Plaatje hoor.

  Love As always
  di Mario

 14. Een MG is wel een van mij favo sportautootjes, naast de Spitfire

 15. Je hebt daar je hartje wel opkunnen halen denk ik.
  Fijne zaterdag.

 16. Dit is een leuk exemplaar, zoals zovelen.
  En zoals zoveel voorgangers.

Geef een reactie