Het is spannend op de Nassaukade in Amsterdam
Het is spannend op de Nassaukade in Amsterdam

Het is spannend op de Nassaukade in Amsterdam

Trafohuisjes bVision.nl

Dit huisje kwam Di Mario tegen op de Nassaukade (Oud West) te Amsterdam. Het heeft een afwijkende vormgeving t.o.v. de huisjes die hier tot nu toe zijn geplaatst. En Di Mario heeft me te pakken, ik kon het niet vinden op google streetview, ik ben virtueel drie maal door de straat heen gegaan, maar helaas, geen exacte locatie. Nu is de Nassaukade ook wel erg lang….

Trafohuisjes bVision.nl

Update, ik heb de coordinaten aangepast na onderzoek door XimaarCoördinaten: 52.364986 en4.878892 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

24 Comments

 1. hai Sjoerd!

  mooi, die verzameling van jou!!
  Als je de coördinaten niet zelf had gevonden had ik zaterdag er even langs gefietst!
  Maar ja… je update is al binnen. Dat kan ik wel aan jou overlaten!

  groet van Marlou

  .

 2. Sorry even een plakkertje, maar ik zit sinds vrijdagavond in de spiraal van een en al 3 Oktoberfeesten (voor) feesten.
  Plaats nog wel blogs op wisselende tijden maar red het even niet meer om reacties te sturen.
  Na 4 oktober reageer ik weer bij iedereen.
  Ergens belachelijk he , het hele echte feest duurt maar 36 uur maar nu al is iedereen en alles in de ban.

 3. Ik heb er in de vakantie een paar genomen in Duitsland en Oostenrijk. Daar staan toch wel hele aparte exemplaren met aangesloten bovenleidingen. Volgens mij moeten die ook we vlak over de grens te vinden zijn in Herzogenrath e.d.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.