Het laatste weekend van September.
Het laatste weekend van September.

Het laatste weekend van September.

bVision Photography

Een mooier afscheid van september kon bijna niet, mooi weer, kapje van de MG open en gaan met die banaan, tenminste, dat dachten we. Dat ging zaterdag dus even goed fout en we werden verrast door een hoosbui. Gatverpieleke, op de 10 seconden die ik nodig heb om uit te stappen en de kap erop te doen was ik zeiknat. Haha, wel voor de eerste keer, dus dat valt wel mee. Zondag zijn we nog even op zoek geweest naar de laatste winterkleren die nodig waren om de enigszins aan de krappe kant geraakte kleding van mij te vervangen. Dat we daar een uitje van maken, met een kleine lunch en een wandeling steken we niet onder stoelen of banken. Op de terugweg kwamen we langs deze eerst volledig afgebrande boom, die toch nog enig teken van leven in zich had. Maar wie dit bord erbij geplaatst heeft, Joost mag het weten. Never, ever give up staat erop. Rechts onder op het bord staat een afbeelding van de bovenstaande foto in het zwart Ik heb er nog naar gezocht maar helaas.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Het was een zonnige maand, dus de MG heeft het goed gehad.
  Ach een beetje regen, moet kunnen.
  Mijn kleding zit juist veel te ruim.
  De boom is wel een voorbeeld om nooit op te geven. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 2. Nu snap je zeker wel waarom Albert en ik zowel in de MGB (daar duurt het kapje opzetten veel langer dan met de F) als in de MGF een grote paraplu hebben liggen.
  Van MG ritten met de club kan ik me verschillende hoosbuien herinneren en dan bleek zo’n ding echt uitkomst.
  Groetjes
  Mara

 3. Annette Barendregt

  Ik vind het inspirerend: hoe rot het ook met je gaat……..! En zo is het. Je moet nooit opgeven. De persoon die dat bordje neergezet heeft snapt het.

 4. September is prachtig geweest ! Hopelijk blijft het nog even warm en krijgen we nog een nazomerke ! De Natuur heeft dit jaar ferme kloppen gehad , maar zal zich toch opnieuw herstellen ! 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.