Tasje – door Frank (van IkFotograag.nl)
Tasje – door Frank (van IkFotograag.nl)

Tasje – door Frank (van IkFotograag.nl)

Een aantal jaren geleden kocht ik een laptop. En uiteraard kochten we er een muis en een tas bij. Thuis werd de laptop uitgepakt en de laptoptas op tafel gelegd en zo als gewoonlijk meteen geconfisqueerd door een van mijn katten. In dit geval onze Jerry. Katten hebben nou eenmaal de neiging om als er iets nieuws in huis is, erop te gaan liggen of er in te kruipen, zelfs al passen ze er niet in of op. Tenminste die van mij doen dat wel wel.

Terug naar de tas: iedere keer als de laptop uitgepakt werd, werd de tas meteen als bed in gebruik genomen. Op een gegeven moment vond ik het zielig om Jerry wakker te maken en hem “zijn” tas af te nemen. Hij sliep dan zo lekker.  Jerry is onze oudste kat en is inmiddels al meer dan 17 jaar oud en daarbij ook nog stokdoof. Hij schrikt een beetje als je hem aanraakt en daarmee wakker maakt, dus lieten we hem steeds maar  zolang liggen. We pakken die laptop later wel in dachten we nog. Het gevolg nu is dat er inmiddels  al jaren altijd een lege laptoptas op een hoek van de tafel ligt. Wij noemen dat nu Jerry’s tasje. De laptop staat ergens op de kast als hij niet in gebruik is.

18 Comments

  1. Het toppunt van dierenliefde… ik kan het me zo goed voorstellen.. mijn kat.. gaat zelfs met zijn volle gewicht op het toetsenbord zitten…dit betekent dat hij nu vind dat het wel welletjes is zo….heel erg cool…Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.