Het wordt spannend in Roeselaere (2)
Het wordt spannend in Roeselaere (2)

Het wordt spannend in Roeselaere (2)

Trafohuisjes bVision.nl

Het volgende trafohuisje komt van Francky Spruytte een werkelijk mooi Exemplaar op deze spannende zondag, met de bijgaande begeleidende tekst:Toen we deze namiddag terug naar huis gingen zag ik dit “spannend” huisje staan. Het staat op de hoek van de Weststraat en ’t Hoog Stuk te Roeselare.

Trafohuisjes bVision.nl

Voor zever ik kan zien is dit een uniek huise waar zowel boven als onderleidig gebruikt wordt. Dat komt wel vaker voor, maar dit huisje is wel erg uitgeschaald. De bovengrondse leidingen lopen meestal naar de buitenwijken en de rest gaat ondergronds naar de stad. Het trafostation is in een uitzonderlijk goede conditie. (U mag uiteraard blijven inzenden voor deze rubriek, maar er momenteel een aantal exemplaren voor u, waarvan o.a. van Franky nog ene, van Mario, van Ferrie nog twee, maar laat u niet weerhouden, ze komen aan de beurt, afspraak is afspraak)

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 50.9485 en 3.112188 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

20 Comments

  1. Dat is inderdaad een mooie. Ondertussen heb je al een mooie verzameling. Maar het voordeel van deze is natuurlijk wel dat het niet zo is, hoe meer je hebt, hoe meer ruimte je kwijt bent. En ik zie zo om me heen steeds hoe meer huisjes verschijnen.. Gisteravond weer één gezien, maar het was al donker helaas.

    Love As Always
    Di Mario

  2. Annette Barendregt

    Prachtig huisje, vooral de bovenkant vind ik gaaf. En die uit stekende stenen. Of zijn het uitstekende stenen? Het is maar waar je de klemtoon op legt, hé?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.