Heren knippen
Heren knippen

Heren knippen

Hier aan de overkant vindt iedere zaterdag een Saturday fever plaats, Heren knippen. Ik stel me daar de raarste dingen bij voor. Knippen de heren echt, of worden er heren geknipt en wat knippen ze. Trouwen het woord knippen in deze doet me al vreemd aan. Ik zou er van maken dat er op zaterdag heren geknipt worden voor maar tien Euro. Ludiek lijkt me dat op zaterdag de haren van de heren worden bijgewerkt voor maar tien Euro. En de slechterik in mij denkt dan ook nog aan andere haardossen die bij heren veel worden gezien, zoals o.a. okselharen en jaja, de dames zijn daar onder ook niet altijd kaal, daar onder dus. Maar dat zal wel niet bij die tien euro horen, denk ik.
Waarschijnlijk ben ik nog onder invloed van de vakantiestemming, een beetje melig…. Dus geen foto van kaalgeknipte of geschoren mannen, maar van een leeg zwembad in een appartementen complex in Olhos de Agua, ’s avonds om een uur of elf.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 reacties

  1. Turkse kappers in Amsterdam rekenen al 12 euro, dus je bent daar goedkoop uit! Dan wordt hier vaak wel je hoofdhuid gemasseerd, de neusharen en oorharen met een brandend watje weggebrand en zelf de wenkbrauwen worden bijgeknipt. Dat doen de Nederlandse kapsters allemaal niet en rekenen gemakkelijk 20 euro!

  2. Voor 10 euro zou je het best wel kunnen uitproberen… geen gek idee.. in deze tijd van bezuinigingen… en wie weet wat je er allemaal voor krijgt… en de foto…gek dat nog niemand heeft gezegd dat je er een prachtige weerspiegeling in ziet… bij deze…Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.