Heren knippen

Hier aan de overkant vindt iedere zaterdag een Saturday fever plaats, Heren knippen. Ik stel me daar de raarste dingen bij voor. Knippen de heren echt, of worden er heren geknipt en wat knippen ze. Trouwen het woord knippen in deze doet me al vreemd aan. Ik zou er van maken dat er op zaterdag heren geknipt worden voor maar tien Euro. Ludiek lijkt me dat op zaterdag de haren van de heren worden bijgewerkt voor maar tien Euro. En de slechterik in mij denkt dan ook nog aan andere haardossen die bij heren veel worden gezien, zoals o.a. okselharen en jaja, de dames zijn daar onder ook niet altijd kaal, daar onder dus. Maar dat zal wel niet bij die tien euro horen, denk ik.
Waarschijnlijk ben ik nog onder invloed van de vakantiestemming, een beetje melig…. Dus geen foto van kaalgeknipte of geschoren mannen, maar van een leeg zwembad in een appartementen complex in Olhos de Agua, ’s avonds om een uur of elf.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Als het weer volgende keer wat beter meewerkt is dit een mooi oord om te vertoeven.
  De prijs van heren knippen lag vast tussen de 8 en 10 Euro?
  O.T. Nu met Transavia voor slechts € 99 een retourtje Lissabon of € 119 naar Faro.
  Zie bijgaande link: https://crm.transavia.com/2/3fde839dc3310436027365a24765f6f2e3e3b6c44304f727a7f0b25171565503a3507602a
  Saludos Albert

 2. Ik denk dat ik deze foto mooier vind dan een foto vanuit de kapsalon 🙂
  Off topic Rob van Son de eigenaar van het sloepje heeft onder je reactie gereageerd op je.

 3. schitterend plekje hadden jullie………………

 4. Ha Sjoerd,

  Zou me niks verbazen, je hoort soms de gekste verhalen uit de vakantieoorden. oma

  Ot. Je verzoekjes staan genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 5. Turkse kappers in Amsterdam rekenen al 12 euro, dus je bent daar goedkoop uit! Dan wordt hier vaak wel je hoofdhuid gemasseerd, de neusharen en oorharen met een brandend watje weggebrand en zelf de wenkbrauwen worden bijgeknipt. Dat doen de Nederlandse kapsters allemaal niet en rekenen gemakkelijk 20 euro!

 6. Ik doe het zelf. Wel zo veilig. Dan knippen ze ook niet het lontje eraf.

 7. daar wil ik ook wel eens gaan relaxen.

 8. Zakkammen 1 euro 😉

  Love As Always
  Di Mario

 9. Voor 10 euro zou je het best wel kunnen uitproberen… geen gek idee.. in deze tijd van bezuinigingen… en wie weet wat je er allemaal voor krijgt… en de foto…gek dat nog niemand heeft gezegd dat je er een prachtige weerspiegeling in ziet… bij deze…Agnès

 10. Dat ziet er zo lekker uit: ik zou er ’s avonds lekker een duik in nemem!!!

 11. Intrigerend, inderdaad. Hoeven heren maar 10 euro te betalen om anderen te mogen knippen?

 12. Als je bij het knippen denkt an de vakantie heb ik toch het idee dat het aclimatisren je niet echt wil lukken.
  En ik enk dat de heren blij mogen zijn dat jij niet de kapper met vakantiegedachten bent, alhoewel ik dan graag de kapsels zou aanschouwen.

 13. Als het aan de overkant is, stap je er toch gewoon op een zaterdag naar binnen? Dan is de meligheid meteen over.;-)

 14. Deze foto levert vast een aantrekkelijker beeld op dan die kapsalon.

 15. geen verkeerd oord op de foto

 16. Mooi zwembad, mooie foto.

 17. @Frank , ja dat is zo , bij ons hier “knippen ” we ook een vrouw ! 🙂

 18. Als ik het me goed herinner is “knippen” bij varkensberen castreren. Ik bedoel maar!

 19. Hou de vakantie stemming nog maar even vast.
  In dat zwembad zou ik best een baantje willen trekken.
  Fijne maandag Sjoerd.

 20. Ja, wat ze al niet verzinnen.
  Ik stel me er niks bij voor, ik bepaal zelf graag door wie en wanneer ik geknipt word.

Geef een reactie