Bedrijfspandje
Bedrijfspandje

Bedrijfspandje

Dit is ook een manier om een oud pandje midden in de stad aan de man te brengen. Het is in ieder geval beter dan alle leegstaande panden in de binnensteden hier. Die ontsieren de omgeving. Een andere oplossing zou zijn om er show vensters van te maken voor concullega’s die het wel gered hebben in de strijd om de consument. Die consument die steeds vaker lui in zijn stoel via internet zijn artikelen binnen haalt en op deze wijze de redding is van post.nl en de buurman het brood uit de mond stoot. En ik geef toe, ik ben een van hen. Volgens mij breken we in het volgende decennium alle binnensteden af en moeten deze plaats maken voor moderne woningbouw. Kleding koop je bij een outlet, meubels op de woonboulevard, eten doe je buitenshuis bij de een of andere fastfood keten of als dat allemaal niet meer gaat, wordt je verzorgt in een woonkazerne waar je alleen via de schoorsteen naar buiten kunt (u ziet, een beetje zelfspot zit er af en toe ook wel eens in).

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 reacties

  1. Annette Barendregt

    Ik bestel heel veel online, want voor mensen die slecht ter been zijn is het een verademing. Geen parkeerproblemen, geen rijen voor de kassa, geen ongeinteresseerd personeel, geen krappe pashokjes die stinken. Eten doe ik wel thuis, meestal. Fastfood vind ik vies en uit eten gaan is toch altijd weer een smak geld. Bovendien kan ik heel goed koken (dit is mijn zelfspotmomentje). Als je foto gespot wordt door een liefhebber zit dat barretje volgend jaar in “Ik vertrek”. Let maar op!

  2. In Groningen hangen posters met gedichten van Groninger dichters voor de ramen van leegstaande winkelpanden. Heel grappig want in plaats van er hard voorbij te rennen staan mensen er nu aandachtig te lezen. In Duitsland zag ik iets dergelijks in een klein stadje (naam vergeten), daar stond kunst voor de ramen van leegstaande panden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.