Fiat Strada pickup
Fiat Strada pickup

Fiat Strada pickup

bVision Photography

Het was even zoeken, want hier in Nederland zijn ze relatief weinig te vinden. Toch is deze Fiat Strada gewoon te bestellen bij de dealers hier. Oorspronkelijk komt de eerste Strada uit Brazilie, waar de auto ontwikkelt is op basis van de Fiat Pallio. Het was bedoeld als kleine pickup en als opvolger van de City, een pickup versie van de Fiat Fiorino. De inmiddels vierde versie van dit model is inmiddels op de markt en de auto wordt nog steeds alleen in Brazilie gemaakt.

bVision Photography

De foto’s heb ik uiteraard in Portugal gemaakt en het betreft hier de short version. Er is ook nog een versie die een iets grotere cabine heeft. De Bull Bar is niet standaard, evenmin de afdekking van de laadruimte. Dit zijn opties die er extra bij geleverd zijn. Al met al best een leuk karretje. Helaas alleen geschikt voor twee personen, net als mijn MG, maar met voldoende laadruimte.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. heel apart..
    Ik ben er nog niet over uit of me dit nou bevalt of juist niet…

    Trouwens vanaf vrijdag moet je oppassen. Oostenrijks gevaar in de buurt.. 😉 Vrijdag Maastricht, zaterdag Aachen 😛

  2. Als ik deze auto zo eens bekijk bedenk ik dat, als ik wat grotere fietstassen op mijn rijwiel monteer, ik liever op het stalen ros mijn spullen vervoer.
    Wel leuke kleur (kijk, toch nog iets positiefs gne)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.