Fiat Strada pickup

bVision Photography

Het was even zoeken, want hier in Nederland zijn ze relatief weinig te vinden. Toch is deze Fiat Strada gewoon te bestellen bij de dealers hier. Oorspronkelijk komt de eerste Strada uit Brazilie, waar de auto ontwikkelt is op basis van de Fiat Pallio. Het was bedoeld als kleine pickup en als opvolger van de City, een pickup versie van de Fiat Fiorino. De inmiddels vierde versie van dit model is inmiddels op de markt en de auto wordt nog steeds alleen in Brazilie gemaakt.

bVision Photography

De foto’s heb ik uiteraard in Portugal gemaakt en het betreft hier de short version. Er is ook nog een versie die een iets grotere cabine heeft. De Bull Bar is niet standaard, evenmin de afdekking van de laadruimte. Dit zijn opties die er extra bij geleverd zijn. Al met al best een leuk karretje. Helaas alleen geschikt voor twee personen, net als mijn MG, maar met voldoende laadruimte.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. heel apart..
  Ik ben er nog niet over uit of me dit nou bevalt of juist niet…

  Trouwens vanaf vrijdag moet je oppassen. Oostenrijks gevaar in de buurt.. 😉 Vrijdag Maastricht, zaterdag Aachen 😛

 2. Handvatten om de wagen aan te drukken, erg handig.

 3. Ha sjoerd,

  Nog nooit gezien en wist niet eens van het bestaan af.
  Lijkt me wel een handige auto voor een klus bedrijf. oma

 4. Leuk wagentje om te hebben aan de Costa del Sol. Hij brengt je overal en je kan meer boodschappen meenemen dan in onze MGB of MGF. Aan tweezitters zijn wij gewend 😉
  Saludos Albert

 5. niet echt mijn ding……………..

 6. Nooit tegen gekomen, wel een handig bakkie voor de goederen en mijn fiets.

 7. Best een leuk wagentje, maar ik heb het niet zo op Fiat.

 8. Als ik deze auto zo eens bekijk bedenk ik dat, als ik wat grotere fietstassen op mijn rijwiel monteer, ik liever op het stalen ros mijn spullen vervoer.
  Wel leuke kleur (kijk, toch nog iets positiefs gne)

 9. Handig autootje als je zon bakje kunt gebruiken. Mooi is anders, vind ik.

 10. Ik zou nog liever op de fits gaan dan met deze auto. Fiat rijdt ook vreselijk.

 11. het is te uit de kluiten gewassen

 12. Fiat grossiert toch wel in lelijke auto’s hoor. Deze vind ik ook niets. Maar ja je kunt niet alles mooi vinden.

  Love As always
  Di Mario

 13. Hij heeft wel wat.
  Maar ik zal er nooit in rijden, heb nooit zoveel lading daarvoor.
  Fijne zaterdag.

 14. Ja, ik vind de achterkant niet zo mooi, dat dak. Maar de kleur is daarintegen wel weer prima!

 15. Hij is wel mooi zo met dat achterkantje.

 16. Heel eerlijk gezegd is dit zo ongeveer de allerlaatste auto die ik ooit zou kopen, beetje niveau fiat multipla. Misschien ga ik zelfs nog liever met het openbaar vervoer!

Geef een reactie