Spanning in Westzaan
Spanning in Westzaan

Spanning in Westzaan

Van Frank 103 komt het volgende trafostation. Hij schrijft daarover:

Dit huisje is in de Middel in Westzaan, een rondje dat ik altijd met mijn kinderen fiets, om naar koeien en schapen te kijken, paarden lopen hier ook los. De tocht gaat dan verder naar Krommenie (kijk maar op google maps) en dan langs de ijswinkel in de Noorderhoofdstraat van Krommenie. Ze willen dus altijd graag een rondje ‘Middel’ fietsen.

En dat kan ik me best voorstellen. Het is een eenvoudig huisje zonder poespas, maar wel in een mooie omgeving. Maar ook hier heeft helaas het graffiti monster toegeslagen.
Het Noordeinde van Westzaan wordt sinds de 20e eeuw Middel genoemd, wegens de samensmelting met het plaatje De Middel. De planning van de komende weken heb ik ook opgenomen, en u ziet, de volgende die een huisje instuurt komt ook aan de beurt, maar wel pas na de volgende maand….

Trafohuisjes bVision.nl

Coordinaten: 52.481122 en 4.774007 (Google Maps). Het lichtgroene puntje is wat klein geworden, maar anders kon ik niet aangeven hoe mooi het in de groene streek ligt

De volgende bijdragen staan in de wachtrij:

  • Marlou (02-12-12)
  • Hanny (09-12-12)
  • di Mario (16-12-12)
  • Chantal (23-12-12)
  • Wieneke (30-12-12)

Trafohuisjes bVision.nl

17 Comments

  1. Ik ben meer geïnteresseerd in de binnenkant, de trafo zelf dus, de koeling en de schakelaars en zo. En ook in de technische gegevens, zoals 50kV in, 3x 400V out, 50MWatt. Kan je die gegevens niet bij de foto’s vermelden? Misschien kun je de hele serie nog eens opnieuw plaatsen, maar dan met deze gegevens er bij 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.