Snowworld

Snowworld

bVision Photography

Vijf jaar geleden is het alweer dat ik deze foto’s nam, en ik vraag me af waardoor het zo lang geduurd heeft voordat deze foto’s op mijn blog terecht komen. Mmm zeker een vlaag van verstandsverbijstering of zoiets. Het past in ieder geval bij het onderwerp en deze tijd van het jaar. De jongens van het reclamebureau hebben hun best gedaan.

bVision Photography

Over de auto kunnen we kort zijn. Het is gewoon een Volvo estate die zich in deze omstandigheden prima stand kan houden. Alhoewel, vandaag op deze dag staat deze niet meer in het kenteken register en zal waarschijnlijk dus gesloopt zijn. Auto non grata voor mijn virtuele garage.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Nu het buiten al zo fris is, krijg ik het bij het zien van deze foto’s helemaal koud. Wel een uitstekende reclame door deze ondernemer en mooi dat jij hem op de plaat hebt gezet. Zo zie je maar weer dat “oude koeien uit de sloot halen” soms helemaal werkt 😉
    Groetjes
    Mara

  2. Een bijzondere reclame-uiting..gelukkig ligt er nog geen echte sneeuw, hoewel dat wel is voorspeld vanaf dit weekend.. van mij hoeft het (nog) niet….en in zo’n auto rijd ik liever ook niet rond…. een fijne zaterdag…Agnès

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: