Ice Cold

Ice Cold

bVision Photography

Deze foto maakte ik afgelopen zaterdag op weg door Landgraaf richtig Herzogenrath (D). In eerste instantie had mijn camera het maar moeilijk met de besneeuwde omstandigheden en was ik een beetje lui uitgevallen. Uiteraard had ik de witbalans moeten aanpassen en temperatuur van het licht. Maar in de haast van het voorbij rijden werden het maar kiekjes. Daarnaast was ik ook nog vergeten dat de camera voorzien was van een verkeerde voorinstelling. Dat krijg je kijken en afdrukken zonder even naar het resultaat te kijken. Dat je daar met photoshop wat aan kan doen weet natuurlijk iedereen. Het verschil moge duidelijk zijn, en wellicht wat overtrokken. Ik had hem natuurlijk ook gewoon kunnen deleten… Grappig was dat in de hogere delen van Limburg wat sneeuw was blijven liggen en dat het bij ons helemaal sneeuwvrij was en nog steeds is.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Annette Barendregt

    Toch beter, die gephotoshoppedt(vreselijk verkeerd Nederlands). Ik hoop dat het in Limburg sneeuwvrij blijft tot en met de 27e. Want ik ga er op vakantie heen!!!!! Kerst op mijn favoriete plek daar om de horrorbeelden van vorig jaar uit het ziekenhuis voorgoed kwijt te raken. Ik kijk er toch zo naar uit, hé?

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: