Het fiatje in de reclame
Het fiatje in de reclame

Het fiatje in de reclame

bVision Photography

Deze Fiat 500 (l) uit 1970 is er beter aan toe dan zijn broertje van de vorige week. Deze gaat dan ook regelrecht mijn virtuele garage in, die langzaam aan vol begint te raken. Ofwel ik ben een beetje door mijn originele foto’s heen.

bVision Photography

De auto is in prima staat en keurig gerestaureerd. Aangekocht door een liefhebber met oog voor detail, kijk maar eens naar het kofferrek up zijn rug… Over de kleur mag je discussiëren, maar het is een prima reclame object en trekt zeker de aandacht die het kleine karretje is toebedeeld.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.