Je hebt zo van die dagen
Je hebt zo van die dagen

Je hebt zo van die dagen

Ik was al de hele week niet lekker en toen mijn vrouw me vrijdag mailde van kunnen we niet eerder naar huis was ik eigenlijk blij. Bij thuiskomst lag mijn zoon ook al ziek op de bank, tjonge, de ziekte van Watje waard rond in het land. En wij mannen zijn dan dubbel zo zielig toch.
Vervolgens heeft de vaatwasser het definitief begeven en kunnen we met de hand gaan afwassen, niks mis mee, maar niet voor lang… Ik had ook al de wasmachine moeten repareren want er zat een BH beugel in de pomp.
En dan hang je met zijn allen maar wat rond. Liggen gaat moeilijk, want dan ga je te veel hoesten, bij zitten wordt je buik samengedrukt en gaan de spieren daar pijn doen, en staan is eigenlijk nog het beste heb ik ondervonden. Ik heb dan toch ook maar nog wat karweitjes aangepakt, het glaswerk, het papier moest aan de straat, de afwas uit de vaatwasser en ga zo maar door, maar wel Nice and Easy.
En uiteraard de onderstaande foto gemaakt van het kunstwerk van mijn vrouw. De ijsbeer met ballen en de boom. mijn kunstwerk stond al hier op de site.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Allereerst beterschap voor de hele familie.
    Ik vind die ijsbeer wel erg mooi, daarmee niet jou stilleven naar de achtergrond te willen drukken hoor, want je hebt het al zo zwaar:-)
    Afgelopen voorjaar begaf onze afwasmachine het ook, maar die was heel snel vervangen.
    Als je het niet meer gewend bent omn alles met de hand te doen dan is het heel naar wennen. 🙂

  2. Annette Barendregt

    Het is ook echt weer om ziek te worden. We hebben zonlicht nodig! En lekkere temperaturen. Het is niet anders. Gewoon op de relaxstand en zonder schuldgevoel het er lekker van nemen. Die ijsberencreatie vind ik hartstikke leuk! Je hebt een creatieve vrouw.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.