Maandag
Maandag

Maandag

bVision Photography

Dit is de plaats waar wij de komende tijd zullen doorbrengen. Boven de gang waaraan mijn vrouw een kamer heeft, en onder het uitzicht over Heerlen en in de verte de skibaan van Snowworld in Landgraaf. U hoor mij niet klagen, integendeel, we mogen daar samen met mijn vrouw de Kerst meemaken. Een aantal dagen geleden zag het daar nog niet naar uit. We mogen nog steeds niet juichen, maar zien het toch optimistisch in. Ik neem de laptop mee als ik ga en kan tussendoor ook nog wel sommigen blogs bezoeken de komende dagen. Donderdag en vrijdag wordt dat wat moeilijker, dan moet ik weer gaan werken en wordt het lastig om wat tijd over te houden op een dag. Het huishouden moet ook gewoon doordraaien en ook onze beesten willen op tijd wat te eten hebben anders vrees ik dat ze ’s nacht aan mij gaan beginnen…
Update: Donderdag en vrijdag mag ik thuis blijven en neemt mijn collega Frank de Honneurs waar, waarvoor dank.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Dat lees ik nu pas, pech zeg. Van harte beterschap voor Antoinette gewenst Sjoerd, en jij sterkte met alles. Fijn dat je deze week niet hoeft te werken. Ziekenhuizen doen vaak wel hun best om het met kerstmis een beetje gezellig te maken, inclusief kerstmenu als je geluk hebt. Maak er maar het beste van.

 2. Wist het niet, maar leef nu met jullie mee. Gelukkig kan ik jullie allebei een virtuele kerstknuffel geven, zonder dat enige bacillen van mijn kant iets raars zouden doen. Dus bij deze XX! En kerst…
  Ik las van de week een quote: Christmas is not (just) a date but a state of mind. Volgens mij hebben jullie saampjes het hele jaar door wel kerst. 😉

 3. oma

  Ha Sjoerd,

  Dat is dan wel even een heel andere kers, we wensen jullie veel beterschap en sterkte.
  Top van Frank dat hij je werkzaamheden overneemt.
  We wensen jullie ondanks alles toch fijne kerstdagen. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 4. Adriaanbrillie heeft het mooi verwoord…de kerst is vooral bedoeld om samen te vieren. Een heel andere omgeving dan gepland, maar het belangrijkste is dat er weer hoop is. Ik wens jullie heel fijne dagen toe en denk aan jullie…Agnès

 5. Het is in elk geval goed om te horen dat je vrouw alweer zo ver is hersteld dat jullie in elk geval met elkaar de Kerstdagen door te brengen. Samen thuis is natuurlijk altijd beter, maar het is even niet anders. Ik wens jullie samen een zo goed en gezellig mogelijke Kerst toe. Sterkte en beterschap!

 6. sterkte en een voorspoedig herstel voor je vrouw Sjoerd – en voor jou, veel geduld – dat helpt het beste – – overigens roept je eerste foto gemengde herinneringen op aan een zelfde tijd van het jaar – zelfde soort omgeving – in een andere stad – inmiddels wel jaren geleden – – wij leven met jullie mee

 7. Gelukkig kun en mag je nu samen kerst vieren.
  Dat is al een hele fijne stap vooruit.
  Ik ben heel blij voor jullie.
  Ook al zijn de kerstdagen nu anders dan verwacht, toch fijne dagen.
  En vooral veel goede stappen richting het nieuwe jaar.
  Alle goeds daarvoor.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.