De kerst 2012
De kerst 2012

23 Comments

 1. Dit is een hele andere Kerst geworden dan die jullie beiden voor ogen hadden. Wat fijn dat collega Frank voor jou wil werken op donderdag en vrijdag. Hopelijk maken jullie er toch nog wat moois van samen met deze Kerst. Bij ons thuis brandt vandaag, Eerste Kerstdag, sinds het donker is speciaal een kaars voor jouw Antoinette en we hopen allebei van ganser harte dat ze snel mag herstellen en bij jou weer thuis kan komen. Een ziekenhuisbed is ook niet alles.
  Sterkte Sjoerd en we denken aan je.
  Groetjes Albert èn Mara

 2. Sjoerd, al is het wat een vreemde omgeving, ik hoop dat jullie hele vredige en ook gezellige kerstdagen hebben met uitzicht op een voorspoedig herstel. Fijn dat jullie samen kunnen zijn, al is het dan niet echt op de plek die je gewenst had, maar dat is uiteindelijk maar bijzaak. Het samen kunnen zijn is op dit moment het allerbelangrijkst

 3. Ehhh Sjoerd, misschien moet je in het ziekenhuis eens van de pilletjes afblijven die niet voor jou bestemd zijn. Je foto’s lopen nu aardig door elkaar heen 😉
  Wens jullie mooie dagen, hou elkaar maar even stevig vast.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.